Libnet.ro
UNICEF

23:45

Antoaneta Bugner, candidata USB pentru Primaria Sectorului 2: Administratia publica face, de multa vreme, numai ceea ce vrea

România Liberă România Liberă,
Antoaneta Bugner, candidata USB pentru Primaria Sectorului 2: Administratia publica face, de multa vreme, numai ceea ce vrea

Candidata USB pentru functia de primar al Sectorului 2, Antoaneta Bugner, considera ca una dintre marile probleme ale administratiei locale este disolutia responsabilitatii. Antoaneta Bugner considera ca intre Primaria Capitalei si cea de sector trebuie sa existe o coordonare a proiectelor, iar functionarii din Primarii trebuie angajati pe criterii de competenta. continuă pe România Liberă

Serial Rl. Pe cine alegi? Elena Petrescu- candidata ALDE la Primaria Sectorului 3: Robert Negoita m-a felicitat pentru curajul de a candida

Candidata ALDE la Primaria Sectorului 3, Elena Petrescu, a declarat pentru Romania libera ca stie foarte bine care sunt problemele cetatenilor si ca, in patru ani de cand este consilier la Primaria Sectorului 3, si-a format o cu totul alta viziune despre ceea ce inseamna administratia acestui sector.

Cum si-a falsificat Vanghelie lista de semnaturi pentru a candida la Primaria Sectorului 5

Vanghelie si-a adunat semnaturi pentru candidatura la Primaria sectorului 5 al Capitalei, folosind bazele de date cu persoanele inscrise in bazele de date pentru acordarea certificatelor de handicat.

Robert Stan, candidat ALDE la Primaria Sectorului 6: Din pacate pentru contracandidati, eu sunt locuitor al Sectorului 6 si am vazut ce pot face

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 6, Robert Stan, considera ca PNL are putine sanse in alegerile locale, deoarece schimbarea candidatilor denota o instabilitate. Stan mai spune ca cea mai mare problema in Sectorul 6 este ineficienta aparatului Primariei.

Perchezitii la Primaria Sectorului 5 pentru suspiciuni de fasificare a listelor electorale (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii in 6 locatii din Bucuresti si Ilfov, printre care si la Primaria Sectorului 5, intr-un dosar cu privire la fapte de coruptie.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5. Procurorii verifica listele electorale. Exista suspiciuni de falsificare

Procurorii DNA fac perchezitii, vineri, la sase locatii din Bucuresti si Ilfov, in legatura cu falsificarea listelor pentru alegerile electorale. Aceste perchezitii vizeaza si Primaria Sectorului 5 din Capitala.

Perchezitii la Primaria Sectorului 5. Anchetatorii verifica listele electorale

Perchezitii DNA la primaria sectorului 5, condusa pana nu demult de Marian Vanghelie. Chiar in prima zi a campaniei, procurorii verifica o posibila falsificare a listelor.

Robert Stan, candidat ALDE la Primaria Sectorului 6: Cea mai grava problema in Sectorul 6 este ineficienta Aparatului Administratiei Locale a Primariei

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 6, Robert Stan, considera ca PNL are putine sanse in alegerile locale, deoarece schimbarea candidatilor denota o instabilitate. Stan mai spune ca cea mai mare problema in Sectorul 6 este ineficienta aparatului Primariei.

Suspiciuni de frauda electorala la Primaria Sectorului 5. Vanghelie: Nici macar DNA nu mai poate opri candidatura mea

Procurorii DNA fac perchezitii, vineri, la sase locatii din Bucuresti si Ilfov, in legatura cu falsificarea listelor pentru alegerile electorale. Aceste perchezitii vizeaza sediile Primariei Sectorului 5 din Capitala si functionari publici. Suspiciunile de frauda ar avea legatura cu strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Vanghelie. Ce spune candidatul despre aceste suspiciuni .

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul ALDE pentru Primaria Capitalei, prima pozitie pe buletinul de vot

Candidatul ALDE va ocupa prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea primarului general al Capitalei, urmat de cei ai PNL si PSD-UNPR, scrie Mediafax. Potrivit.

LISTA OFICIALA. Cine sunt candidatii pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector

Un numar de 56 de persoane s-au inscris in cursa pentru un fotoliu de primar in cele sase sectoare ale Capitalei, la alegerile locale din 5 iunie, potrivit agerpres. ro. nbs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )