Libnet.ro
UNICEF

23:30

LISTA OFICIALA. Cine sunt candidatii pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector

Antena3 Antena3,
LISTA OFICIALA. Cine sunt candidatii pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector

Un numar de 56 de persoane s-au inscris in cursa pentru un fotoliu de primar in cele sase sectoare ale Capitalei, la alegerile locale din 5 iunie, potrivit agerpres. ro. nbs. continuă pe Antena3

LISTA OFICIALA. Cine sunt candidatii pentru Bucuresti si primariile de sector

Un numar de 56 de persoane s-au inscris in cursa pentru un fotoliu de primar in cele sase sectoare ale Capitalei, la alegerile locale din 5 iunie, potrivit agerpres. ro. nbs.

Lista oficiala. Cine sunt cei 12 candidati in cursa pentru Primaria Capitalei

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a publicat lista definitiva a candidatilor care aspira la fotoliul de primar general al Capitalei, in cursa ramanand 12 candidati.

Candidatii la Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere. Cine este cel mai bogat

Candidatii pentru Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere, potrivit cerintelor legii. Cel mai instarit dintre candidati este Robert Turcescu, in timp ce candidatul cu cea mai mica avere este Nicusor Dan, liderul USB.

REVISTA PRESEI. Ce averi au candidatii la Primaria Capitalei

Ziarele de luni scriu despre averile candidatilor la Primaria Capitalei, dar si despre discrepantele economice care apar la nivel regional.

REVISTA PRESEI. Lista rusinii - cine sunt cei mai mari datornici catre statul roman

Ziarele de miercuri scriu despre planul extrem al Bruxelles-ului, despre lista celor mai mari datornici ai statului roman, dar si despre drama prin care trece primul cosmonaut roman.

REVISTA PRESEI. Lista rusinii - cine sunt cei mai mari datornici ai statului roman

Ziarele de miercuri scriu despre planul extrem al Bruxelles-ului, despre lista celor mai mari datornici ai statului roman, dar si despre drama prin care trece primul cosmonaut roman.

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism.

Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 28 aprilie - 6 mai 2016

Analiza saptamanala 28 aprilie-6 mai) a aparitiilor in Social Media ale candidatilor inscrisi in cursa electorala pentru primaria generala a capitalei. A fost analizat numarul de mentiuni al fiecaruia dintre urmatorii candidati: Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu, Robert Turcescu si Daniel Barbu.

CNCD: Primaria Capitalei a fost amendata pentru discriminare

Primaria Capitalei a fost amendata cu 10. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Acesta a precizat ca acordarea a doar patru puncte pentru persoanele cu dizabilitati in.

Deziluzia optica: Baza, Primaria Capitalei!

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP. Daca Basescu a candidat cu sloganul Vin la primarie!, Turcescu va candida cu sloganul Rom la primarie!. Daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )