Libnet.ro
UNICEF

20:15

Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din Star Trek, a murit intr-un stupid accident de masina. Actorul avea 27 de ani

Adevărul Adevărul,
Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din Star Trek, a murit intr-un stupid accident de masina. Actorul avea 27 de ani

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Pavel Chekov din Star Trek, a murit la varsta de 27 de ani, intr-un accident de masina produs duminica dimineata, relateaza presa britanica. continuă pe Adevărul

Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din Star Treck a murit intr-un accident de masina

Actorul Anton Yelchin, care a jucat in filmele Star Treck regizate de J. Abrams a murit, duminica, intr-un accident de masina.

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noul film Star Trek

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului, informeaza Associated Press, citata de Mediafax.

Actorul Anton Yelchin, cunoscut din noile filme Star Trek, a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit la 27 de ani, intr-un accident rutier, informeaza B1 TV. Actorul a fost strivit in urma impactului, potrivit.

Tragedie in lumea filmului! Actorul Anton Yelchin, cunoscut din Star Trek, a murit la 27 de ani

Doliu in lumea filmului. Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Chekov din seria Star Trek, a murit in dimineata zilei de duminica, lovit de propriul automobil.

Modelul de masina care l-a ucis pe Anton Yelchin fusese rechemat in service la nivel global

Anton Yelchin a murit intr-un accident bizar, sambata noapte. Anton Yelchin avea numai 27 de ani si era cunoscut in special pentru rolul lui Chekov din noile filme Star Trek. Anton Yelchin a murit dupa ce masina sa personala care fusese parcata s-a rostogolit la vale si l-a tintuit intr-un gard. Anton Yelchin se [].

Viktor Orban, cunoscut pentru pozitiile anti-Bruxelles, ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea in UE

Premierul ungar Viktor Orban, cunoscut pentru opozitia sa declarata fata de Bruxelles, a facut un gest neasteptat, lansand un apel catre cetatenii britanici sa voteze pentru mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana la referendumul din 23 iunie. Apelul lui Viktor Orban urmeaza sa apara luni in presa britanica, potrivit AFP.

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din NOUA judete

Hidrologii au emis, luni, Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 9 judete, avertizarea urmand sa fie valabila pana marti dimineata.

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate .

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete, majoritatea in Moldova, care va intra in vigoare sambata, la ora 22,00.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete. Avertizarea este valabila pana luni la ora 12.00 (FOTO)

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila pana luni la ora 12. Potrivit Institutului National de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )