Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete

România Liberă România Liberă,
Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete, majoritatea in Moldova, care va intra in vigoare sambata, la ora 22,00. continuă pe România Liberă

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete, pana duminica la ora 22.00. Hidrologii au emis si alte doua coduri galbene (FOTO)

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii care vizeaza rauri din 11 judete. Avertizarea intra in vigoare sambata, la ora 22. 00 si este valabila pana duminica la ora 12.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 11 judete, cod galben in 28 de judete, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru 11 judete, unde pe mai multe rauri se pot produce inundatii locale, de sambata pana duminica dupa-amiaza, iar 28 de judete sunt sub avertizare cod galben.

Cod portocaliu de inundatii. Mai multe judete se afla sub Cod galben de furtuni. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Mai multe judete din tara se afla miercuri sub avertizari de Cod galben de furtuni, fiind in vigoare si mai multe avertuzari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii. Ministerul de Interne a anuntat ca, in ultimele trei zile, 108 localitati din 18 judete si municipiul Bucuresti au fost afectate de inundatii, fiind nevoie de interventia specialistilor.

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatiile au facut de.

Cod portocaliu de furtuni si de inundatii. MAI: Peste 130 de avertizari meteo au fost emise in trei zile

Mai multe judete din tara se afla miercuri sub avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Ministerul de Interne a anuntat ca, in ultimele trei zile, 108 localitati din 18 judete si municipiul Bucuresti au fost afectate de inundatii, fiind nevoie de interventia specialistilor.

FOTO. Cod ROSU de inundatii in Timis. Alte 73 de localitati din 18 judete, afectate de ploi. Autoritatile, in alerta

Cod Rosu pe raul Barzava din judetul Timis. Pompierii militari impreuna cu voluntarii au pregatit peste 1. 300 de saci cu nisip pentru consolidarea digurilor de aparare .

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, sfaturi pentru romanii din strainatate: Puteti opta pentru votul prin corespondenta la parlamentare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le transmite romanilor din strainatate ca la alegerile parlamentare din toamna pot opta pentru votul prin corespondenta daca sunt inscrisi in Registrul Electoral, ea subliniind ca institutiile in drept trebuie sa procedeze la o campanie de informare cat mai vizibila in acest sens.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )