Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

România Liberă România Liberă,
Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate . continuă pe România Liberă

Infractori si in Noua Zeelanda. Trei romani, arestati pentru fraude cu carduri de credit falsificate

Trei romani implicati intr-o afacere de fraudare a cardurilor de credit europene au fost arestati in Noua Zeelanda, relateaza vineri agentia Xinhua, care citeaza politia neo-zeelandeza.

Romani, arestati in Noua Zeelanda pentru ca au furat bani din bancomate cu carduri clonate

Romani arestati in Noua Zeelanda. Trei barbati sunt acuzati ca au furat bani din bancomate cu carduri clonate, informeaza B1 TV. Ei vor aparea in fata Tribunalului Districtului Auckland,.

Trei romani, arestati in Noua Zeelanda pentru frauda

Trei romani au fost arestati in Noua Zeelanda, pentru retragerea frauduloasa de bani de la bancomate din metropola Auckland, folosind carduri de credit clonate.

Romani, arestati in Noua Zeelanda pentru ca ar fi utilizat carduri false pentru a fura din bancomate

Trei barbati romani au fost arestati la Auckland, acestia fiind acuzati ca ar fi retras bani din bancomate in mod fraudulos, folosind carduri falsificate, a anuntat politia, relateaza cotidianul The New Zeeland Herald pe pagina electronica, potrivit Mediafax.

EURO 2016. Mesajul de incurajare al militarilor romani din Afganistan pentru jucatorii lui Iordanescu

Militarii romani din Afganistan au transmis un mesaj de incurajare fotbalistilor din echipa nationala, care intalnesc reprezentanta Elvetiei, de la ora 19. 00, pe stadionul Parc des Princes.

Prefectul judetului Iasi, despre autocarul rasturnat la Persani: Contractul a fost incheiat pentru transportul a 33 de persoane, contra sumei de 6.700 de lei, in intervalul 17-20 iunie

Autocarul care s-a rasturant vineri pe DN1, in dreptul localitatii Persani din Brasov a fost inchiriat contra sumei de 6. 700 lei, pana pe 20 iunie, a declarat prefectul judetului Iasi Marian.

Presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox a fost inculpat pentru omucidere si va aparea sambata in fata judecatorilor

Thomas Mair 52 de ani), presupusul asasin al deputatei britanice Jo Cox, a fost inculpat oficial pentru omucidere, a anuntat sambata Politia din Marea Britanie, intr-un comunicat. Thomas Mair, 52 de ani, din Birstall nordul Angliei) va aparea sambata in premiera in fata magistratilor, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )