Libnet.ro
UNICEF

16:15

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete. Avertizarea este valabila pana luni la ora 12.00 (FOTO)

B1 B1,
INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete. Avertizarea este valabila pana luni la ora 12.00 (FOTO)

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila pana luni la ora 12. Potrivit Institutului National de. continuă pe B1

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete, majoritatea in Moldova, care va intra in vigoare sambata, la ora 22,00.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 11 judete, pana duminica la ora 22.00. Hidrologii au emis si alte doua coduri galbene (FOTO)

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii care vizeaza rauri din 11 judete. Avertizarea intra in vigoare sambata, la ora 22. 00 si este valabila pana duminica la ora 12.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Noua judete din vestul si sud-vestul tarii se vor afla incepand de duminica, ora 18:00, pana luni, ora 12:00, sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce pentru raurile din majoritatea judetelor din centru, nord, vest, nord-est si sud-vest a fost emis un cod galben, informeza Agerpres.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, un Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din noua judete din vestul si sud-vestul tarii, valabil pana luni la.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 11 judete, cod galben in 28 de judete, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru 11 judete, unde pe mai multe rauri se pot produce inundatii locale, de sambata pana duminica dupa-amiaza, iar 28 de judete sunt sub avertizare cod galben.

Cod Portocaliu de depasire a cotelor de inundatii pe raurile din judetele Cluj, Salaj si Bihor

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) a emis, duminica dupa-amiaza, o avertizare hidrologica pentru fenomene imediat Cod Portocaliu de depasire a cotelor de inundatii pe raurile din judetele Cluj, Salaj si Bihor. Codul este valabil din 19 iunie, ora 16,40 pana pe 20 iunie, ora 03,00.

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate

Noua Zeelanda. Trei romani au fost arestati pentru furt din bancomate .

MAI: 41 de localitati din opt judete, afectate de ploile torentiale si de inundatii

Ploile torentiale si inundatiile au afectat 41 de localitati din judetele Bacau, Cluj, Hunedoara, Iasi, Neamt, Olt, Suceava si Vrancea, unde in ultimele doua zile echipele de interventie ale Ministerului de Interne au ajutat oamenii sa scoata apa din.

Organismele intermediare pentru programele din domeniul resurselor umane trec in subordinea Ministerului Fondurilor Europene

Guvernul a decis joi, prin Ordonanta de Urgenta, trecerea organismelor intermediare pentru gestionarea programelor operationale sectoriale in domeniul dezvoltarii resurselor umane din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in subordinea Ministerului Fondurilor Europene, care indeplineste si rolul de Autoritate de Management pentru aceste programe de finantare, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Organismele intermediare pentru programele din domeniul resurselor umane trec in subordinea MFP

Guvernul a decis astazi, prin Ordonanta de Urgenta, trecerea organismelor intermediare pentru gestionarea programelor operationale sectoriale in domeniul dezvoltarii resurselor umane din subordinea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in subordinea Ministerului Fondurilor Europene MFP), care indeplineste si rolul de Autoritate de Management pentru aceste programe de finantare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )