Libnet.ro
UNICEF

06:30

Antonescu a decis pe cine propune la Ministerul Transporturilor: e o persoana cu greutate politica si fara probleme cu ANI sau DNA

Antena3 Antena3,
Antonescu a decis pe cine propune la Ministerul Transporturilor: e o persoana cu greutate politica si fara probleme cu ANI sau DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca are deja o propunere pentru conducerea Ministerului de Transporturi si a infirmat existenta unui schimb de ministere intre cele doua partide aflate la. continuă pe Antena3

Antonescu a decis pe cine propune la Ministerul Transporturi: e o persoana cu greutate politica si fara probleme cu ANI sau DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca are deja o propunere pentru conducerea Ministerului de Transporturi si a infirmat existenta unui schimb de ministere intre cele doua partide aflate la.

CINE ar putea veni la Ministerul Transporturilor. Vezi numele vehiculate.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, .

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Duminica vom sti care este propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor, dupa retragerea lui Ovidiu Silaghi. Pana atunci, grupurile de influenta din partid vor incerca fiecare sa isi impuna candidatul.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL.

Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor

Senatorul Teodor Atanasiu fost ministru al Apararii in Guvernul Tariceanu), europarlamentarul Norica Nicolai sau Cristian Ghibu, actual secretar de stat in Ministerul Transporturilor, sunt cateva dintre numele.

Rocada in PNL. Care este scenariul pentru Ministerul Transporturilor

Unul dintre scenariile vehiculate in PNL in urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizeaza preluarea portofoliului Transporturilor de catre actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmand ca locul sau la.

PNL retrage propunerea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor si urmeaza sa faca o noua nominalizare

Partidul National Liberal retrage propunerea lui Ovidiu Silaghi pentru conducerea Ministerului Transporturilor, urmand sa faca o noua nominalizare in aceasta saptamana, au declarate surse din cadrul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )