Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre ruperea USL: Alianta nu s-a rupt pentru un om, fie el si unul de valoare

Adevărul Adevărul,
Antonescu, despre ruperea USL: Alianta nu s-a rupt pentru un om, fie el si unul de valoare

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea. continuă pe Adevărul

Antonescu, despre ruperea USL: Ne reprosam ca nu am plecat din Guvern la semnarea pactului de coabitare

Liderul liberal Crin Antonescu este invitat, luni seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea.

Antonescu, la Sinteza zilei: Iesirea de la guvernare, un lucru care trebuia facut. USL nu s-a rupt pentru un om

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, despre ruperea Uniunii Social Liberale, despre care a afirmat ca a fost un lucru care trebuia facut. Antonescu.

INCOME: Tensiunile politice si ruperea USL nu s-au resimtit in evolutia cursului valutar

A fost o saptamana in care politicienii au inrosit scena. Dupa saptamanile de tensiuni din interiorul Uniunii Social-Liberale, inevitabilul s-a produs - alianta s-a rupt, desi Victor Ponta a incercat sa.

Basescu: USL-ul s-a rupt din prostia a doi politicieni lipsiti de maturitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca ruperea USL s-a realizat din prostie.

Basescu: USL-ul s-a rupt din prostia a doi politicieni lipsiti de maturitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca ruperea USL s-a realizat din prostie.

Basescu: Ruperea USL este o mare prostie, iar Victor Ponta este de vina

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru ProTV, ca ruperea USL a fost o mare prostie, mentionand ca nu credea ca se va ajunge in situatia asta si ca de vina este Victor Ponta, conform Mediafax .

Lucian Bode: Ruperea USL, nici o pierdere pentru Salaj

Deputatul PDL Lucian Bode, presedintele PDL Salaj, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ruperea USL nu va influenta in vreun fel Salaj, intrucat existenta aliantei nu a adus niciun avantaj nici judetului, nici regiunii.

Traian Basescu crede ca ruperea USL este o mare prostie de care se face vinovat Victor Ponta

Vinovatul pentru ruperea UniuniiSocial Liberale este presedintele PSD, Victor Ponta, crede presedintele Traian Basescu. Acesta a declarat ca ruperea coalitiei guvernamentale a fost o mare prostie. Seful.

VIDEO Viceprimarul liberal al Focsaniului, Tudorel Trofin, nu-si va da demisia din functie dupa ruperea USL

Acesta considera ca cetatenii care au votat componenta liberala din cadrul USL ar trebui sa fie reprezentati in legislativul focsanean.

Adrian Nastase: Ruperea USL, cea mai proasta varianta

Plecarea liberalilor din USL reprezinta cea mai proasta varianta dintre toate alternativele. O spune fostul premier Adrian Nastase intr-o postare pe blogul sau, pe care a numit-o O floare si doi gradinari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )