Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Dosarul lui Silaghi este o coincidenta cel putin suspecta.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Dosarul lui Silaghi este o coincidenta cel putin suspecta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL, relateaza Mediafax. Partidul National Liberal constata cu ingrijorare ca solicitarea DNA catre Parchetul General privind inceperea urmaririi penale impotriva colegului nostru, Ovidiu Silaghi, vicepresedinte . continuă pe România Liberă

VIDEO: Ovidiu Silaghi este suspectat ca a primit spaga 200.000 de euro de la Nelu Iordache.

Seful DNA a cerut, luni, procurorului general al Romaniei sa sesizeze Camera Deputatilor cu o cerere de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta in forma continuata, fapte din perioada in care a fost ministru al Transporturilor, potrivit unui comunicat al DNA, remis redactiei Romania Libera. // Ovidiu Silaghi este chemat, miercuri, la DNA. Silaghi ar fi primit mita 200 de mii de euro de la Nelu Iordache. Din referatul .

Chitoiu despre cazul Silaghi: Este o lovitura pentru PNL

Cererea de incepere a urmaririi penale impotriva liberalului Ovidiu Silaghi este o lovitura pentru PNL, a apreciat Daniel Chitoiu. Este o lovitura pentru PNL, a declarat Daniel Chitoiu, luni, intr-o.

Cel putin 18 persoane au murit intr-o ofensiva a Al-Qaida in regiunile cu majoritate kurda din Siria

Jihadisti ai retelei teroriste Al-Qaida au lansat o noua ofensiva in regiunile cu majoritate kurda din nordul Siriei, provocand moartea a cel putin 18 persoane si determinandu-i pe numerosi locuitori sa se refugieze, a anuntat, astazi, Observatorul sirian al drepturilor omului OSDH), relateaza AFP.

Cel putin 18 morti in atentatul de la Beirut.

Cel putin 18 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad, transmite Mediafax. Puternica explozie, revendicata de o grupare necunoscuta care se declara afiliata rebelilor sirieni, are rezonanta unei sfidari la adresa sefului miscarii siite Hassan Nasrallah, care a afirmat cu o zi inainte ca a luat masuri pentru .

Cel putin 22 de morti in atentatul de la Beirut.

Cel putin 22 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad, potrivit unui nou bilant al politiei, transmite Mediafax. Puternica explozie, revendicata de o grupare necunoscuta care se declara afiliata rebelilor sirieni, are rezonanta unei sfidari la adresa sefului miscarii siite Hassan Nasrallah, care a afirmat .

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, potrivit Mediafax.

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare pentru Bradley Manning

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, potrivit Mediafax.

Cel putin 24 de politisti egipteni, ucisi intr-o ambuscada

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-o ambuscada, in peninsula Sinai, potrivit surselor internationale de presa.

India: Cel putin 35 de pelerini hindusi au murit loviti de tren in timp ce traversau liniile ferate

Cel putin 35 de pelerini au murit dupa ce au fost loviti de un tren in estul Indiei, in timp ce traversau liniile ferate, informeaza AFP, citata de Mediafax. Accidentul a provocat furia multimii, care a atacat.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, citate de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )