Libnet.ro
UNICEF

18:30

Antonescu: EBA nu a facut mai mult rau Romaniei decat Macovei, dar sper sa nu ia calea candidaturii

Adevărul Adevărul,
Antonescu: EBA nu a facut mai mult rau Romaniei decat Macovei, dar sper sa nu ia calea candidaturii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca europarlamentarul Elena Basescu nu a facut mai mult rau Romaniei din aceasta pozitie decat Monica Macovei si, chiar daca are greseli de exprimare, acestea nu se observa la Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Elena Basescu nu a facut mai mult rau Romaniei decat Monica Macovei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca europarlamentarul independent Elena Basescu sustinuta de PMP) nu a facut mai mult rau Romaniei decat a facut eurodeputatul PDL Monica Macovei, iar greselile de exprimare ale celei dintai nu se observa in Parlamentul European, transmit surse din presa.

Romania, pe locul al 19-lea in topul tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri

Romania ocupa locul al 19-lea intr-un clasament al tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri. Pe primele trei locuri se situeaza Brazilia, Nicaragua si Columbia, informeaza Daily.

Hurriyet: Crimeea ar trebui sa revina Turciei, potrivit unui tratat semnat acum mai mult de doua secole

Crimeea ar trebui sa revina Turciei. Asa sustine cotidianul Hurriyet, care aduce in discutie un tratat semnat acum mai mult de doua secole intre Imperiul Otoman si Imperiul Rus. Potrivit tratatului semnat pe 19.

Hurriyet: Crimeea ar trebui sa revina Turciei, potrivit unui tratat semnat acum mai mult de doua secole

Crimeea ar trebui sa revina Turciei. Asa sustine cotidianul Hurriyet, care aduce in discutie un tratat semnat acum mai mult de doua secole intre Imperiul Otoman si Imperiul Rus. Potrivit tratatului semnat pe 19.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, in cadrul dezbateriiPMP, ca primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii si tocmai de aceea i-a placut cel mai mult perioada in care a fost.

Papa Francisc, mesaj pentru mafioti: Convertiti-va, nu mai faceti rau sau veti sfarsi in iad

Papa Francisc a lansat cel mai dur atac al sau asupra mafiei, transmitandu-le sefilor gruparilor de crima organizata ca vor ajunge in iad daca nu se convertesc si nu renunta la vietile lor de putere si bani patati de sange, relateaza The Guardian.

Papa Francisc, mesaj pentru mafioti: Caiti-va, nu mai faceti rau sau veti sfarsi in iad

Papa Francisc a lansat cel mai dur atac al sau asupra mafiei, transmitandu-le sefilor gruparilor de crima organizata ca vor ajunge in iad daca nu se caiesc si nu renunta la vietile lor de putere si bani patati de sange, relateaza The Guardian.

Mai bine sa vorbeasca decat sa scrie pe blog

Premierul Victor Ponta a anuntat ca anul viitor vor incepe lucrarile la tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu, el sugerandu-i ministrului Dan Sova mai bine sa vorbeasca decat sa scrie pe blog, dupa ce jurnalistii i-au spus lui Ponta ca Sova anuntase pe blogul sau ca lucrarile vor incepe in 2017.

intalnire Basescu - Timofti: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat ...

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au tinut, miercuri, la Iasi, o conferinta de presa comuna dupa discutiile pe care le-au purtat pe marginea securitatii R. Moldova in contextul anexarii Crimeei de catre Federatia Rusa. Declaratiile presedintelui T. Basescu, in format LIVE TEXT, dupa intalnirea cu presedintele moldovean, Nicolae Timofti: - Nu exista o solutie mai buna pentru R. Moldova decat integrarea in U. - Inteleg foarte bine .

Traian Basescu: Nu exista o solutie mai buna pentru Moldova decat integrarea in Uniunea Europeana, pentru evitarea unei situatii ca cea din Crimeea

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, in urma unei intalniri la Iasi cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca cea mai buna solutie pentru Republica Moldova in acest moment este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )