Libnet.ro
UNICEF

09:30

Antonescu: Pivniceru are sprijinul PNL pentru a lua deciziile in deplina libertate sau independenta

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Pivniceru are sprijinul PNL pentru a lua deciziile in deplina libertate sau independenta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, are toata independenta de a lua decizii si ca el are dreptul, ca om politic, la o opinie, care poate sa nu concorde intotdeauna cu cele ale unui ministru din Cabinetul Ponta. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Mona Pivniceru are sprijinul USL pentru a lua orice decizii doreste. I-am garantat independenta

Crin Antonescu nu se mai arata atat de inversunat cu privire la delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Presedintele PNL a declarat luni ca nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru,.

Ministrii Nabucco confirma sprijinul politic pentru proiect

Comitetul Politic Nabucco, ce include reprezentantii guvernamentali Nabucco din and tarile de tranzit, a confirmat sprijinul politic pentru proiectul Nabucco si pentru Acordul Interguvernamental exisitent, intr-o intalnire gazduita de Ministerul Energiei din Austria, se anunta printr-un comunicat remis redactiei.

Antonescu, privind detasarea lui Kovesi la Bruxelles: Ministrul Pivniceru ia deciziile. Pot sa nu ne convina, dar are sustinerea PNL si are independenta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca decizia ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, privind delegarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles este o hotarare cu care nu este de acord, insa ministrul beneficiaza de independenta si de sprijinul politic al USL, informeaza Mediafax. Ministrul Pivniceru a luat parte luni dupa-amiaza la sedinta USL, fiind invitata de Victor Ponta pentru a-i da explicatii lui Antonescu.

Comitetul ministerial a confirmat sprijinul politic pentru proiectul Nabucco

Comitetul Politic Nabucco, ce include reprezentantii guvernamentali Nabucco din tarile de tranzit, s-a reunit luni la Viena si a confirmat sprijinul politic deplin pentru Proiectul Conductei de Gaze Nabucco si pentru Acordul Interguvernamental existent, informeaza consortiul Nabucco. Comitetul Politic reconfirma sprijinul politic, legal si de reglementare de care se bucura Nabucco. Acest angajament este un factor crucial care face ca Nabucco sa fie cel mai avansat proiect de conducta din Coridorul Sudic, foarte atractiv pentru participantii la piata din toata Europa si din Turcia, pentru furnizorii de gaze, pentru investitori si sponsori, a declarat Reinhard Mitschek, Directorul Executiv al Nabucco Gas Pipeline International GmbH.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )