Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antonescu: PSD a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Antonescu: PSD a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu. continuă pe Antena3

Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PSD solicita retragerea, in regim de urgenta, a proiectului de exploatare de la Rosia Montana si revenirea la Comisia Speciala. Nu ne asumam ce nu-si asuma Ponta, a declarat liberalul. Antonescu a spus ca el nu se opune retragerii proiectului, iar pozitia PNL fata de exploatare ramane aceeasi, si anume, impotriva, pentru ca proiectul nu prezinta suficiente garantii ca sa il sustinem, in Parlament, prin vot. Antonescu: PSD a solicitat .

Crin Antonescu: Se va forma o comisie speciala pentru a fi dezbatut proiectul Rosia Montana. Respingerea de urgenta in Senat, anulata

CrinAntonescu a anuntat, joi, ca respingerea de urgenta in Senat a proiectului Rosia Montana a fost anulata si se va reveni la formarea unei comisii speciale. Mi-am reafirmat convigerea ca e un proiec.

Crin Antonescu: Se va forma o comisie speciala pentru a fi dezbatut proiectul Rosia Montana. Respingerea de urgenta in Senat, anulata (VIDEO)

CrinAntonescu a anuntat, joi, ca respingerea de urgenta in Senat a proiectului Rosia Montana a fost anulata si se va reveni la formarea unei comisii speciale. Mi-am reafirmat convigerea ca e un proiect .

Crin Antonescu: S-a reveni asupra procedurii de dezbatere, proiectul Rosia Montana va fi discutat intr-o comisie parlamentara speciala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca s-a revenit asupra propunerii de constituire a unei comisii speciale in parlament pentru dezbaterea proiectului Rosia Montana.

UPDATE Crin Antonescu: S-a revenit asupra procedurii de dezbatere, proiectul Rosia Montana va fi discutat intr-o comisie parlamentara speciala/ Ponta: Cei care sunt impotriva au la dispozitie o platforma democratica

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca s-a revenit asupra propunerii de constituire a unei comisii speciale in parlament pentru dezbaterea proiectului Rosia Montana. Victor Ponta a declarat la randul sau, ulterior, ca aceasta comisie va oferi o platforma democratica pentru cei care sunt impotriva.

Proiectul Rosia Montana va fi discutat intr-o comisie parlamentara speciala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca s-a revenit asupra propunerii de constituire a unei comisii speciale in parlament pentru dezbaterea proiectului Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )