Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale pentru Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PSD solicita retragerea, in regim de urgenta, a proiectului de exploatare de la Rosia Montana si revenirea la Comisia Speciala. Nu ne asumam ce nu-si asuma Ponta, a declarat liberalul. Antonescu a spus ca el nu se opune retragerii proiectului, iar pozitia PNL fata de exploatare ramane aceeasi, si anume, impotriva, pentru ca proiectul nu prezinta suficiente garantii ca sa il sustinem, in Parlament, prin vot. Antonescu: PSD a solicitat . continuă pe România Liberă

Blaga: PDL nu e impotriva exploatarii, ci impotriva proiectului lui Ponta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ca partidul pe care il conduce nu a fost niciodata impotriva redeschiderii exploatarilor miniere de la Rosia Montana, dar se opune proiectului de lege Ponta Rosia Montana. Este o dovada in plus a bataii de joc la care sunt supusii romanii de Guvernul USL. Suntem condusi de un guvern las care nu-si asuma absolut nimic, a declarat Blaga. Citeste si Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale .

Crin Antonescu: Se va forma o comisie speciala pentru a fi dezbatut proiectul Rosia Montana. Respingerea de urgenta in Senat, anulata

CrinAntonescu a anuntat, joi, ca respingerea de urgenta in Senat a proiectului Rosia Montana a fost anulata si se va reveni la formarea unei comisii speciale. Mi-am reafirmat convigerea ca e un proiec.

Crin Antonescu: Se va forma o comisie speciala pentru a fi dezbatut proiectul Rosia Montana. Respingerea de urgenta in Senat, anulata (VIDEO)

CrinAntonescu a anuntat, joi, ca respingerea de urgenta in Senat a proiectului Rosia Montana a fost anulata si se va reveni la formarea unei comisii speciale. Mi-am reafirmat convigerea ca e un proiect .

Antonescu: PSD a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta: Am convenit sa constituim o comisie speciala privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca PSD a revenit asupra ideii de constituire a unei Comisii speciale pentru Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )