Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anul 2015 a inceput deja: Locuitorii din Insula Craciunului si Kiribati sunt primii care au intrat in noul an (VIDEO)

B1 B1,
Anul 2015 a inceput deja: Locuitorii din Insula Craciunului si Kiribati sunt primii care au intrat in noul an (VIDEO)

Anul 2015 a inceput deja. Primii oameni de pe mapamond care au intrat in noul an sunt locuitorii din Insula Craciunului, o parte a Republicii Kiribati, situata in zona tropicala a Oceanului Pacific. continuă pe B1

Anul 2015 a venit pentru locuitorii din Insula Craciunului si Kiribati (VIDEO)

Anul 2015 a inceput deja. Primii oameni de pe mapamond care au intrat in noul an sunt locuitorii din Insula Craciunului, o parte a Republicii Kiribati, situata in zona tropicala a Oceanului Pacific.

Locuitorii din Kiribati, Samoa si Tokelau au intrat deja in 2015

Locuitorii din Samoa, Kiritibati si Tokelau Noua Zeelanda) au intrat deja in 2015, anunta Agerpres.

Locuitorii din Noua Zeelanda au intrat in 2015. Un spectaculos foc de artificii a luminat capitala Auckland (VIDEO)

Locuitorii din Noua Zeelanda au intrat in 2015 la ora 13. 00, ora Romaniei, primele secunde din noul an fiind marcate de un spectaculos foc de artificii. Un ceas instalat pe cladirea Sky Tower, din capitala Auckland, a.

Doi bolnavi, salvati cu elicopterul din Insula Mare a Brailei

Doua persoane care au nevoie urgenta de asistenta medicala au fost preluate cu un elicopter din Insula Mare a Brailei, iar un alt elicopter transporta o femeie insarcinata din comuna Fantanele la Spitalul din Iasi, a anuntat, marti, purtatoarea de cuvant a MAI, citata de Mediafax.

Presedintele Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2015 si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea bugetului de stat pe anul 2015 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate.

Anul 2015 vine cu scumpiri: Romanii vor plati mai mult pentru curentul electric, RCA si benzina

Anul 2015 vine cu noi taxe pentru romani. Guvernantii au pregatit modificari legate de salariul minim, RCA, curentul electric, accize si cresterea salariilor bugetare, informeaza Capital. Modificari de la 1.

Anul 2015 vine cu mai multe scumpiri decat ieftiniri

Anul 2015 vine cu scumpiri la energia electrica, asigurarea auto, locuinte; la polul opus, carburantii si tutunul se vor ieftini. Anul viitor, prima scumpire care va afecta buzunarele romanilor va fi cea la.

Anul 2015. Ce va fi? (IV). Klaus Iohannis

Va fi Iohannis demis in 2015 cu un prag de 30% la referendum? Va fi nevoit sa paraseasca functia de presedinte in urma unui verdict de incompatibilitate? Pe cine va numi la sefia serviciilor secrete? Cum va reusi sa coabiteze cu PSD, in conditiile in care nu are interesul formarii unei noi majoritati? Poate impune partidelor votul prin corespondenta altfel decat printr-un referendum consultativ in 2015?.

Zece lideri politici straini ofensivi si in anul 2015

La o distanta de cateva ore de Noul An, semnalarea unor viziuni aparte privind imaginea publica a unor presedinti si premieri, care conteaza si in ecuatia geopolitica mondiala, din 2015, tine nu doar de un necesar exercitiu, de comunicare moderna, ci si de compararea propriilor prejudecati, cu alte puncte de vedere privind pe cei care au decizia politica, economica si militara finala, in metropole din Europa, America si Asia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )