Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anul 2015 vine cu scumpiri: Romanii vor plati mai mult pentru curentul electric, RCA si benzina

B1 B1,
Anul 2015 vine cu scumpiri: Romanii vor plati mai mult pentru curentul electric, RCA si benzina

Anul 2015 vine cu noi taxe pentru romani. Guvernantii au pregatit modificari legate de salariul minim, RCA, curentul electric, accize si cresterea salariilor bugetare, informeaza Capital. Modificari de la 1. continuă pe B1

Anul 2015 vine cu mai multe scumpiri decat ieftiniri

Anul 2015 vine cu scumpiri la energia electrica, asigurarea auto, locuinte; la polul opus, carburantii si tutunul se vor ieftini. Anul viitor, prima scumpire care va afecta buzunarele romanilor va fi cea la.

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare din 2015

Asiguratorii vor plati o contributie mai mare la Fondul de garantare de la 1 ianuarie 2015, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din volumul incasarilor din prime pentru companiile care practica.

Romanii vor avea mai multe zile libere in 2015

Numarul zilelor libere va creste incepand din 2015, un act normativ in acest sens fiind publicat recent in Monitorul Oficial. Parlamentarii au avut inca din anul 2010 tentative de a declara data de 24 ianuarie.

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare a asiguratilor de la 1 ianuarie

Contributia platita de asiguratori la Fondul de garantare a asiguratilor se va majora, incepand cu 1 ianuarie, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din.

Fermierii vor plati si in 2015 acciza redusa la motorina

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern.

Hotarare de Guvern: Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi.

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina, statul va subventiona diferenta

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina, statul va subventiona diferenta

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern, a anuntat ministrul.

Presedintele Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2015 si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea bugetului de stat pe anul 2015 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )