Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor []. continuă pe Playtech

Cele mai bune plante care-ti usureaza digestia

Balonarea, crampele si arsurile stomacale, neplacerile digestive in general pot aparea la final de an, cand, dupa un post mai lung, ai parte de mese imbelsugate. incearca remediile oferite de farmacia verde a naturii!.

Datele oficiale darama mitul elevilor olimpici: Pe ce loc din UE se afla de fapt Romania, la proportia elevilor cu cele mai bune performante

Desi Romania se lauda mereu cu perfomantele obtinute de elevii olimpici la concursurile internationale, datele oficiale arata ca tara noastra ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce.

Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Cele mai populare 10 filme din 2017 au avut incasari ce depasesc 3,25 miliarde de dolari, iar suma este asteptata sa creasca semnificativ avand in vedere ca noul film Star Wars vine puternic din urma si are deja incasari de 261 mil. dolari in 10 zile.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de Sarbatori

Ana Iorga a dezvaluit in rubrica Pe cuvant de joi de unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Iaurtul si laptele batut refac sanatatea intestinelor. Ce fel de lapte are cele mai putine grasimi

Laptele este considerat unul dintre cele mai complete alimente din punct de vedere nutritional, un adevarat izvor de sanatate. El nu trebuie sa lipseasca din alimentatia adultului, cu exceptia persoanelor care sunt alergice la unele proteine din lapte.

La ce s-au uitat romanii in zilele de Craciun: Singur acasa si Las Fierbinti, intre cele mai urmarite programe

Filmele si stirile au fost cele mai urmarite programe in zilele de Craciun. Preferata romanilor a ramas comedia Singur Acasa 3, difuzata de Pro TV, care a dominat topul audientelor.

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe sunt in Portugalia la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitie, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt slujbe vacante in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai putine slujbe disponibile, in judetul Ialomita

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava, Caras-Severin si Ialomita sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste o mie de locuri de munca in statele europene. Cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura: salariu si conditii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )