Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt important de la Volkswagen. Vizeaza peste cinci milioane de masini

Antena3 Antena3,
Anunt important de la Volkswagen. Vizeaza peste cinci milioane de masini

Constructorul auto german Volkswagen va prezenta, in octombrie, solutiile si masurile tehnice care vor fi adoptate pentru corectarea caracteristicilor privind emisiile vehiculelor diesel in conditiile in care pent. continuă pe Antena3

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Conflictul din estul Ucrainei costa cinci milioane de dolari pe zi si produce saraci, denunta Petro Porosenko la ONU

Luptele impotriva separatistilor prorusi in estul Ucrainei costa tara cinci milioane de dolari pe zi, o suma pe care Kievul ar putea-o folosi pentru dezvoltare, afirma presedintele ucrainean Petro Porosenko, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Liberty RFE-RL) in pagina electronica.

Peste opt milioane de oameni s-au uitat la el pe Facebook

Un magarus intr-un hamac. Nimic mai mult, nimic mai putin. Acest material video a fost urmarit de peste 8 milioane de oameni pe Facebook. Voua va place?functiond, s, id) { var js, fjs =.

RECORD. Peste 13 milioane de telefoane iPhone 6S si 6S Plus, vandute in trei zile

In primul weekend dupa lansarea a noilor versiuni ale telefoanelor iPhone, Apple a vandut peste 13 milioane de exemplare de iPhone 6S si 6S Plus, depasind recordul inregistrat dupa ce a pus in vanzare precedentele versiuni.

Scandalul Volkswagen: Noul CEO pregateste un recall masiv, pentru toate cele 11 milioane masini

Noul CEO al grupului Volkswagen, Matthias Muller, pregateste actiuni de rechemare in service pentru toate cele 11 milioane de masini afectate de scandalul emisiilor de noxe. Planul de actiune va fi finalizat saptamana aceasta.

Scandalul Volkswagen continua. 1,2 milioane de masini Skoda, vizate de problema emisiilor

Bugetul Ministerului Muncii, marit cu peste patru milioane de lei. Care este motivul

Bugetul Ministerului Muncii a fost suplimentat de Guvern cu 4,29 milioane lei, pentru plata anticipata a unor titluri executorii pentru angajatii din Minister si ai institutiilor din subordine.

Dan Ostahie, despre eMag: Este foarte curios cum au facut pierderi de peste 10 milioane de euro fara magazine fizice [VIDEO]

Este foarte curios cum eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a inregistrat pierderi de 10 milioane de euro anul trecut, avand in vedere ca acesta nu detine si o retea de magazine fizice, a declarat Dan Ostahie, fondator si presedinte al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )