Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt de la ministrul Sanatatii: Doar 4,6% din populatia tarii va primi vaccinul, in prima faza

Antena3 Antena3,
Anunt de la ministrul Sanatatii: Doar 4,6% din populatia tarii va primi vaccinul, in prima faza

Doar 4,6% dintre romani vor primi in prima faza vaccinul anti-COVID anunta ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a afirmat ca primele trei transe vor veni in luna ianuarie, dar nu este clar cum va fi tinut si transportat vaccinul care are nevoie de conditii speciale de manevrare. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Respectarea regulilor ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri. Transmiterea se face foarte mult prin mobilitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, daca noile reguli impuse de autoritati vor fi respectate, intr-un termen de trei saptamani am putea asista la o scadere a numarului de cazuri de COVID-19.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si Spitalul de Cardiologie Covasna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se va afla vineri in judetul Covasna, la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si la Spitalul de Cardiologie, potrivit Agerpres.

Nelu Tataru: Primele transe de vaccin anti-COVID-19 vor ajunge pentru imunizarea a 4,6% din populatie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca primele transe din vaccinul anti-COVID-19 vor ajunge in Romania incepand cu luna ianuarie 2021, insa doar 4,6% dintre romani vor beneficia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )