Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Primele transe de vaccin anti-COVID-19 vor ajunge pentru imunizarea a 4,6% din populatie

B1 B1,
Nelu Tataru: Primele transe de vaccin anti-COVID-19 vor ajunge pentru imunizarea a 4,6% din populatie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca primele transe din vaccinul anti-COVID-19 vor ajunge in Romania incepand cu luna ianuarie 2021, insa doar 4,6% dintre romani vor beneficia de. continuă pe B1

Anunt de la ministrul Sanatatii: Doar 4,6% din populatia tarii va primi vaccinul, in prima faza

Doar 4,6% dintre romani vor primi in prima faza vaccinul anti-COVID anunta ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a afirmat ca primele trei transe vor veni in luna ianuarie, dar nu este clar cum va fi tinut si transportat vaccinul care are nevoie de conditii speciale de manevrare.

NELU TATARU: Vom achizitiona trei milioane de teste rapide, care vor fi date Unitatilor de Primiri Urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Sfantu Gheorghe, ca in urmatoarea perioada vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, care vor fi distribuite Unitatilor de Primiri Urgente.

NELU TATARU: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

Nelu Tataru, adevarul despre transferul pacientilor cu COVID-19 in strainatate. Ce se intampla in spitalele din Romania in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat in cursul zilei de ieri ce se va intampla cu pacientii infectati cu COVID-19, in contextul actual al spitalelor din Romania. Marti, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de morti de la inceputul pandemiei, astfel ca 177 de persoane si-au pierdut viata in doar 24 de ore.

Nelu Tataru: Nu cred ca va fi o parada de 1 Decembrie. Nu cred ca este momentul de parada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri,canu crede ca este momentul pentru parada de 1 Decembrie si nici pentru organizarea targurilor de Craciun. Nu cred ca va.

Nelu Tataru: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele 3 saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

Nelu Tataru: Deocamdata nu este cazul sa transferam bolnavii de COVID in strainatate

Nelu Tataru, a precizat marti,ca la acest moment nu este cazul ca Romania sa transfere bolnavii de Covid in strainatate. Ministrul sanatatii mai spune ca situatia de la noi inca poate fi.

Apple va prezenta marti primele Mac-uri care vor utiliza procesoarele companiei. De ce momentul este unul special

Apple organizeaza marti o conferinta de presa online in care va prezenta primele laptop-uri Mac care vor avea propriile procesoare Apple Silicon, iar miscarea este una care va agita apele in piata si va aduce o premiera: pe iPhone, iPad si Mac-uri vor fi utilizate procesoare din aceeasi familie. Tim Cook anunta in iunie ca Apple va pune pe Mac-uri propriile procesoare, renuntand la un parteneriat semnat in 2005 cu Intel. Primele computere cu chip-uri Apple vor ajunge pe piata la final de an, iar tranzitia completa catre procesoarele marca Apple va dura doi ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )