Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anunt surprinzator din partea lui Iohannis: Exista posibilitatea ca Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Anunt surprinzator din partea lui Iohannis: Exista posibilitatea ca Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca exista posibilitatea ca fostul lider al partidului Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale, daca baza PNL doreste acest lucru, insa din discutiile personale avute cu acesta a aflat ca nu-si doreste intrarea in cursa. continuă pe România Liberă

Iohannis: Exista posibilitatea cu Antonescu prezidentiabil, daca doreste partidul. El nu-si doreste

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca exista posibilitatea ca fostul lider al partidului Crin Antonescu sa candideze la alegerile prezidentiale, daca baza PNL doreste acest lucru, insa din discutiile personale avute cu acesta a aflat ca nu-si doreste intrarea in cursa.

O familie ce detinea un lant de magazine confiscat de nazisti va primi o despagubire de 50 milioane euro din partea guvernului german

Mostenitorii unei familii evreiesti, proprietara unui lant de magazine ce a fost confiscat de nazisti in 1938, vor primi o despagubire de 50 milioane euro din partea statului german, a decis, joi, un tribunal din.

Ponta: Din partea stangii mai pot candida doar Oprescu si eu

Liderul PSD, Victor Ponta, afirma ca din partea Uniunii Social Democrate mai pot candida la alegerile prezidentiale el sau Sorin Oprescu, deoarece Mugur Isarescu vrea un nou mandat la Banca Nationala, iar Calin Popescu Tariceanu mai poate candida doar individual si, eventual, sa fie sustinut de PSD in turul II, transmit surse din presa.

Tronsonul Eroilor - Drumul taberei, unda verde la investitii din partea CE

Comisia Europeana a aprobat, joi, o investitie de 409,5 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare FEDR) pentru constructia tronsonului Eroilor-Drumul Taberei din magistrala 5 de metrou, potrivit unui comunicat CE.

Surpriza din partea PSD. Cine ar putea fi CANDIDAT la alegerile prezidentiale

Numele lui Sorin Oprescu apare din nou pe lista posibililor candidati la presedintie. De aceasta data, sugerat chiar de presedintele PSD si posibil candidat la randul sau, Victor Ponta. Premierul spune ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )