Libnet.ro
UNICEF

01:05

LG anunta o noua tableta pre-IFA 2013 cu numele de G Pad

Playtech Playtech,
LG anunta o noua tableta pre-IFA 2013 cu numele de G Pad

Cu doar cateva zile inainte de targul international IFA 2013 de la Berlin, cei de la LG au anuntat o tableta din seria G de gadgeturi cu numele de G Pad. Dupa ce a rupt gura targului cu noul smartphone G2, mai multe zvonuri au circulat pe internet cu referire la o posibila tableta a producatorului sud-coreean. Nu a durat mult si informatia a fost confirmata de CEO-ul companiei. Planificata pentru a fi lansata la IFA 2013 in cateva zile, []. continuă pe Playtech

IFA 2013: All-in-one LG cu UltraWide Display

Cu doar cateva zile inainte de targul international IFA 2013, un all-in-one LG se anunta a fi disponibil in carne si oase la Berlin. Printre noutatile de care vom auzi prima oara in aceasta perioada a targului international de tehnologie de la Berlin se numara un PC de tip all-in-one LG cu numele de V960. Acesta va fi construit in jurul unui panou UltraWide de tip IPS cu o diagonala de 29 inci si o rezolutie de 2560 x 1080.

IFA 2013: Samsung mizeaza pe UHD si va prezenta un monitor de 31,5 inci si un display comercial de 98 de inci

Samsung anunta lansarea unui display UHD de 98 si a monitorului cu rezolutie UHD de 31. 5 in cadrul targului de tehnologie IFA 2013, care va avea loc intre 6 si 11 Septembrie la Berlin in Germania.

IFA 2013: Acer sparge gheata si-si prezinta inovatia - vei avea in mana ta un smartphone care filmeaza 4K

IFA 2013 debuteaza in cateva zile si Acer se asigura ca lumea vorbeste suficient despre noul sau smartphone. Se numeste Liquid S2, dar ceea ce aduce nou este filmarea la rezolutie 4K.

FOTO IFA 2013: Samsung Galaxy Gear apare in primele poze neoficiale. Tot ce se stie despre telefonul de la-ncheietura

Samsung isi va lansa la targul de tehnologie IFA 2013 un ceas inteligent denumit pana acum Galaxy Gear. Era la stadiul de zvon pana acum cateva saptamani si acum apare in imagini neoficiale. Va avea o autonomie cat pentru toata ziua si o camera foto de 4 megapixeli.

IFA 2013: Sony va prezenta lentilele compatibile cu Android si iPhone

Sony va lansa la IFA 2013 un obiectiv detasabil pentru smartphone-urile cu Android si iOS. Avantajul acestui obiectiv este ca va aduce calitati de la camerele foto si va fi disponibil pentru mai multe dispozitive, nu doar pentru cele Sony.

IFA 2013: Asus pregateste terenul pentru tableta cu procesorul Tegra 4

Asus va prezenta in trei zile noua sa tableta cu Android, din seria Transformer Pad, pe care cel mai probabil o va lansa la finalul acestui an pe piata. Transformer Pad Infinity a fost prezentata la Computex de catre Asus si are procesorul Tegra 4.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )