Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul lui Orban despre Romania: Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA

Antena3 Antena3,
Anuntul lui Orban despre Romania: Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, insa nivelul de 19% este unul rezonabil. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre un posibil acord cu FMI: Nu suntem inca intr-o astfel de situatie

Premierul Ludovic Orban neaga informatiile potrivit carora Romania ar putea sa apeleze la un acord cu Fondul Monetar International FMI). Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, seful Guvernului a.

Orban, despre casele de marcat: E un caz scoala. I-am solicitat lui Citu sa inceapa procedurile pentru servere. Termen: mai-iunie

Autoritatile ar putea demara procedurile de achizitie a serverelor si softurilor ANAF in mai-iunie, pentru ca firmele care au achizitionat case de marcat cu jurnal electronic sa se conecteze la ele, a anuntat, luni, premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Ludovic Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Afecteaza familiile sarace

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea - cea privind vechimea profesionala necesara pentru intrarea in magistratura si cea referitoare la transportul intrajudetean - este una proasta si nu reprezinta o actiune social-democrata.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2020: Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare. Seful Guvernului a mai precizat si ca, din punctul sau de vedere, alocarile din bugetul de stat.

Ce spune Orban despre reducerea TVA din 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL nu sustine proiectul privind reducerea TVA, aflat in dezbatere parlamentara, precizand ca proiectul, chiar daca a fost initiat de un liberal, nu a primit sustinere in Biroul Executiv al partidului.

Orban despre marirea salariilor profesorilor in septembrie: Nu cred ca exista resurse pentru a o putea sustine. E suficient in ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat o decizie definitiva cu privire la cresterile salariale pentru profesori prevazute de la 1 septembrie 2020, dar ca nu crede ca exista resurse pentru a le putea sustine. El a mai spus ca este suficienta majorarea prevazuta din ianuarie 2020 si ca orice alta categorie din sectorul public ar putea cere acelasi lucru.

Orban despre marirea salariilor profesorilor in septembrie: Nu cred ca exista resurse pentru a o putea sustine

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a luat o decizie definitiva cu privire la cresterile salariale pentru profesori prevazute de la 1 septembrie 2020, adaugand ca nu crede ca exista resurse pentru a le putea sustine.

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Orban, despre posibilitatea ca USR sa retraga sprijinul Guvernului: Nu mi se pare corect ce fac

Ludovic Orban a declarat luni seara, la TVR1, referitor la posibilitatea ca USR sa retraga sprijinul Guvernului pe tema eliminarii pensiilor speciale din Codul administrativ, ca nu este corect ce face partidul condus de Dan Barna, pentru ca trebuie ca CCR sa se pronunte pe sesizarea acelei ordonante de urgenta, potrivit Mediafax.

Detaliul inedit despre barbatul din Timisoara care si-a ucis mama

Barbatul de 51 de ani care a injunghiat-o mortal pe mama lui in varsta de 74 de ani are probleme psihice. Luni el a fost dus la Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu insa a fost lasat sa plece acasa dupa cateva ore. Marti si-a omorat mama cu sange rece.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )