Libnet.ro
UNICEF

19:00

APARITIE INCENDIARA: Alexandra Stan fara chiloti la un eveniment monden! (FOTO)

B1 B1,
APARITIE INCENDIARA: Alexandra Stan fara chiloti la un eveniment monden! (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan a socat cu o aparitie extravaganta aseara la un eveniment monden, anunta Wowbiz. Vedeta a aparut intr-o pereche de pantaloni decupati in parti ce lasau sa i. continuă pe B1

INCENDIAR: Alexandra STAN, fara CHILOTI la un eveniment monden! (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan a socat cu o aparitie extravaganta aseara la un eveniment monden, anunta Wowbiz. Vedeta a aparut intr-o pereche de pantaloni decupati in parti ce lasau sa i.

Alexandra Stan, asa cum nu ai mai vazut-o vreodata. Toata lumea a ramas SOCATA de noul sau LOOK (FOTO)

Alexandra Stan i-a dat pe spate pe cei prezenti, joi seara, la un eveniment monden. Artista a apelat la o schimbare de look, insa una cu adevarat nonconformista. Alexandra Stan a renuntat la blondul.

Alexandra Stan, DEZVALUIRI INCENDIARE despre NOUA sa IUBIRE! Vedeta dezvaluie SECRETUL unei relatii de succes (FOTO)

Alexandra Stan a intrat de curand intr-o relatie seriosa in care este foarte fericita. Fericitul nou partener este Bogdan Staruiala alaturi de care a dat de care a dat un interviu, unde.

Alexandra Stan, DEZVALUIRI INCENDIARE despre NOUA sa IUBIRE! Cu cine se iubeste cantareata, dupa ce a scapat de partenerul BATAUS (FOTO)

Alexandra Stan a intrat de curand intr-o relatie seriosa in care este foarte fericita. Fericitul nou partener este Bogdan Staruiala, alaturi de care a dat recent un interviu, unde dezvaluie.

Andreea Marin, TRISTA si ABATUTA la un eveniment monden. Vedeta sufera dupa Tuncay? (FOTO)

Andreea Marin vrea sa arate ca divortul de sotul sau Tuncay Ozturk nu trebuie sa o afecteze. La fiecare aparitie publica, vedeta a fost vesela si cu zambetul cu buze. O varianta trista a Andreei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )