Libnet.ro
UNICEF

21:15

INCENDIAR: Alexandra STAN, fara CHILOTI la un eveniment monden! (FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR: Alexandra STAN, fara CHILOTI la un eveniment monden! (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan a socat cu o aparitie extravaganta aseara la un eveniment monden, anunta Wowbiz. Vedeta a aparut intr-o pereche de pantaloni decupati in parti ce lasau sa i. continuă pe B1

APARITIE INCENDIARA: Alexandra Stan fara chiloti la un eveniment monden! (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan a socat cu o aparitie extravaganta aseara la un eveniment monden, anunta Wowbiz. Vedeta a aparut intr-o pereche de pantaloni decupati in parti ce lasau sa i.

DEZAMAGITOR: Andreea Esca GAFA vestimentara de PROPORTII la un eveniment monden! (FOTO)

Aparitia de zilele trecute a prezentatoarei Andreea Esca la premiile TV Mania a dezamagit profund criticii de moda. Daca in trecut a reusit sa o impresioneze pe editorul de moda Iulia Albu, de data.

Alexandra Stan, asa cum nu ai mai vazut-o vreodata. Toata lumea a ramas SOCATA de noul sau LOOK (FOTO)

Alexandra Stan i-a dat pe spate pe cei prezenti, joi seara, la un eveniment monden. Artista a apelat la o schimbare de look, insa una cu adevarat nonconformista. Alexandra Stan a renuntat la blondul.

Alexandra Stan, DEZVALUIRI INCENDIARE despre NOUA sa IUBIRE! Vedeta dezvaluie SECRETUL unei relatii de succes (FOTO)

Alexandra Stan a intrat de curand intr-o relatie seriosa in care este foarte fericita. Fericitul nou partener este Bogdan Staruiala alaturi de care a dat de care a dat un interviu, unde.

Alexandra Stan, DEZVALUIRI INCENDIARE despre NOUA sa IUBIRE! Cu cine se iubeste cantareata, dupa ce a scapat de partenerul BATAUS (FOTO)

Alexandra Stan a intrat de curand intr-o relatie seriosa in care este foarte fericita. Fericitul nou partener este Bogdan Staruiala, alaturi de care a dat recent un interviu, unde dezvaluie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )