Libnet.ro
UNICEF

17:00

Aparitie socanta a lui Dan Sova la DNA. A venit cu un ochi vanat

Antena3 Antena3,
Aparitie socanta a lui Dan Sova la DNA. A venit cu un ochi vanat

DNA cere Senatului Romaniei aviz pentru retinerea si arestarea senatorului Dan Sova, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Dar asta nu pare sa fie singura problema a senatorului PSD. Acesta . continuă pe Antena3

Senatorul Dan Sova, din nou la DNA. Oltul are trei parlamentari cercetati penal in acest mandat

Dan Sova, ales senator in judetul Olt, in Colegiul 3 Senat Draganesti - Corabia), a fost dus cu mandat, in aceasta dupa-amiaza, la DNA, fiind cercetat intr-un nou dosar. Oltul are in acest mandat trei parlamentari cu probleme la DNA: senatorul Darius Valcov demisionar) si deputatii Dan Barbulescu si Dan Sova.

DNA: Dan Sova a luat 100.000 euro mita

ACTUALIZARE 17:50 Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de senatorul Dan Sova cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta. in aceeasi cauza, procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a directorului general CET Govora, Mihai Balan, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:27 Dan and Sova a plecat de la DNA, fara a face declaratii.

Dan Sova, nou dosar: Ar fi facut trafic de influenta pentru a obtine contracte de 100.000 de euro de la CET Govora. DNA cere aviz pentru arestarea senatorului

Senatorul Dan Sova este urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul directorului general al CET Govora, Mihai Balan. Directorul CET Govora a fost retinut pentru 24 de ore.

DNA cere din nou retinerea si arestarea senatorului Dan Sova, intr-un nou dosar in care e acuzat ca a primit 100.000 de euro pentru trafic de influenta

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a sesizat pe procurorul general Tiberiu Nitu pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Dan Sova, nou dosar. Senatorul ar fi dat mita 100.000 de euro

Dan Sova a fost adus cu mandat la sediul DNA. Procurorii anticoruptie ii vor aduce la cunostinta senatorului ca este anchetat intr-un nou dosar, potrivit unor surse judiciare.

Dan Sova, urmarit penal intr-un nou dosar: Procurorii il acuza ca a primit 100.000 de euro pentru un contract de asistenta juridica la CET Govora

Senatorul Dan Sova este acuzat de trafic de influenta intr-un nou dosar, in care este acuzat de procurorii DNA ca a primit in total 100. 000 de euro de la un denuntator, in schimbul interventiei pe langa directorul centralei CET Govora SA, pentru ca acesta sa incheie un contract de asistenta juridica cu o societate de avocatura.

Dan Sova, dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie. Senatorul este suspect intr-un nou dosar de coruptie

Dan Sova a fost dus cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La intrarea in sediul institutiei, acesta nu a vrut sa precizeze in ce dosar urmeaza sa fie audiat. Potrivit unor surse judiciare acesta este suspect intr-un nou dosar de coruptie.

FOTO: Sova, cu un ochi invinetit la DNA

Dan Sova s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cu un ochi vanat. Senatorul PSD nu a dorit sa faca declaratii nici la intrarea in sediul DNA, nici la iesirea de la audieri, asadar nu se stie cum a fost ranit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )