Libnet.ro
UNICEF

12:15

Aparitie uluitoare pe marginea unui drum din Romania. Oamenii au oprit masinile ca sa faca poze. Nu am vazut niciodata asa ceva!

Antena3 Antena3,
Aparitie uluitoare pe marginea unui drum din Romania. Oamenii au oprit masinile ca sa faca poze. Nu am vazut niciodata asa ceva!

Aparitie surprinzatoare pe marginea unuia dintre cele mai cunoscute dumuri de munte din Romania. Soferii au oprit masinile sa faca poze. O vulpe si-a facut aparitia, vineri, pe maginea. continuă pe Antena3

Prioritatile unui primar din Romania: Comuna sa nu are canalizare, dar el a decis asfaltarea unui drum in plin camp

Un scandal sta sa izbucneasca intr-o comuna doljeana dupa ce primarul a decis asfaltarea unui drum in plin camp. Lucrarile vor costa 400. 000 de euro, bani nerambursabili obtinuti din.

VIDEO Cum arata o parcare de pe marginea unui drum national la o zi dupa ce a fost curatata. Suspectati de vandalism: fanii echipei de fotbal UTA

Mai multe imagini facute publice de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara arata cum a fost vandalizata o parcare de pe marginea drumului national care leaga Aradul de Timisoara, intr-o singura noapte. Parcarea se afla la limita dintre cele doua judete.

Peste 340.000 de firme din Romania, afectate de noile reguli de prelucrare a datelor personale

Afacerile a peste 340. 000 de firme din Romania, reprezentand aproape jumatate din numarul total al persoanelor juridice inregistrate, vor fi influentate semnificativ de noile reglementari europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal, arata rezultatele unui studiu de specialitate, citat de Agerpres.

Ambasadorul SUA nu este jurist; nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat aseara ca ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

[P] Scolile din Romania iau startul la reciclare

Pentru al saptelea an consecutiv, Asociatia Environ a lansat la jumatatea lunii septembrie, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, Baterel si Lumea Non-E, un proiect ambitios care isi propune sa determine implicarea activa a elevilor din Romania, promovand conceptele de reciclare, economie circulara, dezvoltare durabila si eficienta resurselor.

Asociatia Magistratilor din Romania s-a suparat pe CSM: avizul negativ dat legilor justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) considera ca avizul negativ dat joi de plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pe legile justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile facute de aceasta asociatie, desi, considera membrii AMR unele dintre prevederile proiectului meritau a fi luate in seama.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

Tariceanu sustine ca presedintele Iohannis este cel care patroneaza sistemul de putere corupt din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, se face ca nu vede deficientele din functionarea institutiilor care alcatuiesc statul de drept din Romania si patroneaza un sistem de putere corupt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )