Libnet.ro
UNICEF

05:00

A aparut un nou monolit misterios. Unde a fost fotografiat

Adevărul Adevărul,
A aparut un nou monolit misterios. Unde a fost fotografiat

Un misterios monolit din metal, similar celor aparute in ultimele luni in SUA si mai multe tari din Europa, a fost descoperit joi pe un mal al orasului Toronto, scrie Le Figaro. continuă pe Adevărul

Un nou monolit din metal a fost descoperit in Toronto

Anul 2021 continua seria aparitiilor misterioase ale monolitilor din metal. Similar celor aparute in ultimele luni in SUA si mai multe tari din Europa, pe un mal al orasului Toronto, Canada, a fost descoperit un nou monolit metalic.

Hong Kong: magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost trimis din nou in inchisoare

Magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost inchis joi, la capatul unei audieri in fata celei mai inalte instante judiciare a orasului, care a urmat recomandarile parchetului de a nu fi eliberat pe cautiune, potrivit AFP.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax.

Germania: Opt angajati ai unei case de batrani au fost injectati, din greseala, cu cinci doze de vaccin in loc de una

Opt persoane care activeaza in cadrul unui camin de batrani din Germania au primit, din greseala, cate cincidoze de vaccin anti-COVID, in loc de una. Mai precis,este vorba despre sapte femei si un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )