Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel de la MAI catre romanii care au un caine, o pisica sau orice alt animal!

Antena3 Antena3,
Apel de la MAI catre romanii care au un caine, o pisica sau orice alt animal!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a pus in transparenta proiectul privind ordonanta ce infiinteaza Politia Animalelor. continuă pe Antena3

Romanii care consuma varza murata trebuie sa afle asta! Ce bacterii contine aceasta leguma in saramura

Muraturile sunt printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Cu toate astea, multi nu stiu ce bacterii se ascund in varza murata. Ce trebuie sa stie toti gurmanzii? Ce bacterii contine varza murata? Varza murata este printre preferatele romanilor atunci cand vine vorba despre legumele preparate vara si lasate pana in sezonul rece la .

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

MONICA ANISIE, MESAJ CATRE ELEVII CARE SUSTIN DE LUNI BACALAUREATUL: Credeti intotdeauna in voi si veti reusi

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le-a transmis astazi un mesaj elevilor care saptamana viitoare vor sustine probele scrise din cadrul celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an.

Digisport: Messi, tinta pentru Real Madrid? Ce spune cel mai faimos fotbalist care a tradat Catalonia pentru capitala

Luis Figo 47 de ani) a intrat in istorie in momentul in care a parasit-o pe Barcelona pentru a pleca la marea rivala a catalanilor, Real Madrid. Acum, portughezul a fost intrebat daca acelasi lucru s-ar putea intampla si cu Lionel Messi 33 de ani).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )