Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteorologii avertizeza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Localitati din zece judete situate in Muntenia, Oltenia si Transilvania sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica in urmatoarea ora, potrivit Administratiei Nationale de. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica atentionari nowcasting Cod galben de vant pentru judetele Ialomita, Braila, Buzau, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati si Iasi. Astfel, pana.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting de vant puternic pentru sase judete. Meteorologii anunta ca, pana la ora 15. 00, este cod galben de intensificari ale vantului.

Cod galben de vant in opt judete si averse cu tunete si fulgere

Meteorologii au emis duminica o avertizare cod galben de vant pentru opt judete, valabila pana la ora 15:00. Totodata, apar averse cu tunete si fulgere, care se vor raspandi dinspre zona de munte si vor cuprinde majoritatea regiunilor.

Vremea se schimba! Cod galben de averse si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, noi avertizari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabile in judetele Giurgiu, Caras-Severin, Arges, Dambovita,.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Cod galben de ploaie si grindina n Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben, atentionarea nowcasting fiind valabila in Bucuresti miercuri, de la ora 17. 10 si pana la ora 18.

Avertizare de cod galben. Vant puternic in Baragan,rafalele vor ajunge la 60 km/h

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare in judetele Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau si Calarasi.

Cod galben de vnt n 5 judete

Administratia Nationala de Meteorologiea emis un cod galben de vant puternic, valabil duminica, pana la ora 15. 00, in judetele, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati si Iasi.

Cod galben de ceata pentru judetul Sibiu, valabil pna la ora 09:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetul Sibiu, valabil pana la ora 09:00.

Cod galben de ceata pentru judetuele Brasov si Sibiu, valabil pna la ora 09:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetele Brasov si Sibiu, valabil pana la ora 09:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )