Libnet.ro
UNICEF

19:00

Apple investigheaza posibilele atacuri la adresa iCloud care au dus la aparitia pe internet a unor poze nud cu vedete

Hotnews Hotnews,
 Apple investigheaza posibilele atacuri la adresa iCloud care au dus la aparitia pe internet a unor poze nud cu vedete

Apple a anuntat ca verifica serviciul de stocare iCloud pentru a determina daca numeroasele poze nud ale unor vedete au aparut pe internet in urma unui atac informatic. Noi date arata ca e posibil ca fotografiile vedetelor sa fi fost puse pe internet dupa ce a fost exploatata o vulnerabilitate a aplicatiei Find my iPhone, scrie The Guardian. Lucrurile sunt inca neclare si prea putine teorii sunt confirmate. continuă pe Hotnews

Apple investigeaza posibile atacuri la adresa iCould ce au dus la aparitia pe internet a unor poze nud ale vedetelor

Apple a anuntat ca verifica serviciul de stocare iCloud pentru a determina daca poezele nud ale unor vedete au aparut pe internet ca urmare a unui atac informatic, relateaza The Guardian. Potrivit unor noi date,.

Apple investigheaza furtul din iCloud si cum au ajuns online sute de poze nud cu vedete

Apple are probleme in aceste zile cu pozele furate din iCloud si publicate online de un hacker. in poze sunt vedete fotografiate mai mult sau mai putin dezbracate cu iPhone sau iPad. in urma cu aproximativ 24 de ore un hacker a inceput sa ofere pe 4chan imagini cu vedete dezbracate contra bitcoini sau bani prin PayPal. Printre vedetele respective se numara Mary Elizabeth Winstead, Jennifer Lawrence si altele. Individul care incerca sa se imbogateasca cu respectivele fotografii s-a mandrit [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )