Libnet.ro
UNICEF

01:05

APPLE A LANSAT iPhone 5. Vezi ce caracteristici are noua generatie a telefonului care a revolutionat comunicarea mobila

Antena3 Antena3,
APPLE A LANSAT iPhone 5. Vezi ce caracteristici are noua generatie a telefonului care a revolutionat comunicarea mobila

Apple a prezentat noul iPhone, care are detalii tehnice de invidiat. iPhone 5 este negru metalic, carcasa fiind fabricata integral din sticla si aluminiu. Are un nou chip A6, de doua ori mai rapid, Wi-fi dual. continuă pe Antena3

VIDEO FOTOGALERIE Apple lanseaza iPhone 5 si o noua generatie de iPod-uri

Apple a lansat iPhone 5, cu un design nou si un ecran mai mare, de 4 inci. Alaturi de noul telefon, Apple a prezentat si o noua generatie de iPod-uri Nano si Touch, care aduc o multitudine de functii noi fata de editiile precedente. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Lansarea Apple LIVE: iPhone 5 a fost dezvaluit! Este cel mai usor, subtire si puternic telefon pe care l-am creat (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple a lansat in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care a avut loc la San Francisco, California,.

Lansarea Apple LIVE: iPhone 5 a fost dezvaluit! Prezentarea continua cu noile iPod-uri (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California,.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )