Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO FOTOGALERIE Apple lanseaza iPhone 5 si o noua generatie de iPod-uri

Hotnews Hotnews,
VIDEO FOTOGALERIE Apple lanseaza iPhone 5 si o noua generatie de iPod-uri

Apple a lansat iPhone 5, cu un design nou si un ecran mai mare, de 4 inci. Alaturi de noul telefon, Apple a prezentat si o noua generatie de iPod-uri Nano si Touch, care aduc o multitudine de functii noi fata de editiile precedente. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

Lansarea Apple LIVE: iPhone 5 a fost dezvaluit! Prezentarea continua cu noile iPod-uri (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California,.

APPLE A LANSAT iPhone 5. Vezi ce caracteristici are noua generatie a telefonului care a revolutionat comunicarea mobila

Apple a prezentat noul iPhone, care are detalii tehnice de invidiat. iPhone 5 este negru metalic, carcasa fiind fabricata integral din sticla si aluminiu. Are un nou chip A6, de doua ori mai rapid, Wi-fi dual.

Ziua cea mare a sosit. Apple lanseaza astazi noul iPhone 5 in cadrul unui eveniment organizat la San Francisco

Ziua cea mare pentru fanii iPhone a sosit. Compania americana lanseaza astazi noul iPhone 5, in cadrul unui eveniment care va avea loc la San Francisco, Centrul de Arte Yerba Buena, incepand cu ora 20:00 ora.

Lansarea Apple LIVE: iPhone 5 a fost dezvaluit! Este cel mai usor, subtire si puternic telefon pe care l-am creat (FOTO)

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple a lansat in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care a avut loc la San Francisco, California,.

Hyundai Santa Fe, primele imagini cu noua generatie

Hyundai a publicat primele imagini cu modelul european santa Fe, noua generatie urmand a fi lansata oficial la Salonul Auto de la Paris. SUV-ul sud-coreenilor beneficiaza de un nou aspect si o platforma actualizata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )