Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple a lansat noi actualizari pentru Mac-uri, iDevice-uri si Apple Watch

Playtech Playtech,
Apple a lansat noi actualizari pentru Mac-uri, iDevice-uri si Apple Watch

Cu doar cateva zile inaintea conferintei de saptamana aceasta, cei de la Apple au lansat o serie de actualizari pentru toate produsele companiei: Mac-uri, iPhone-uri, iPad-uri, Apple Watch. Daca ati intampinat probleme de performanta sau functionalitate dupa update-ul la MacOS Sierra, iOS 10 sau WatchOS 3. 0, sunt sanse foarte mari ca prin intermediul actualizarilor lansate []. continuă pe Playtech

Noi sperante pentru acordul comercial Canada- Uniunea Europeana: Presedintele Parlamentului European anunta noi negocieri (VIDEO)

Uniunea Europeana va organiza noi negocieri pentru incheierea acordului de libert schimb CETA) cu Canada. Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca se va intalni.

Parfumuri noi lansate pentru aceasta iarna. Pe care l-ai cumpara?

Casele de moda internationale si parfumierii de nisa au lansat noi parfumuri pentru sezonul rece al acestui an, in timp util pentru ca produsele sa devina cadouri ideale pentru sarbatori. Iata o selectie cu cele mai interesante. Pe care l-ai cumpara? .

NATO ia noi decizii pentru infiintarea celor patru batalioane multinationale si pentru securitatea la Marea Neagra

Conducerea NATO va lua noi decizii privind infiintarea a patru batalioane multunationale in estul Europei si pentru intarirea securitatii la Marea Neagra, a anuntat marti secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )