Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi sperante pentru acordul comercial Canada- Uniunea Europeana: Presedintele Parlamentului European anunta noi negocieri (VIDEO)

B1 B1,
Noi sperante pentru acordul comercial Canada- Uniunea Europeana: Presedintele Parlamentului European anunta noi negocieri (VIDEO)

Uniunea Europeana va organiza noi negocieri pentru incheierea acordului de libert schimb CETA) cu Canada. Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca se va intalni. continuă pe B1

Prima zi de negocieri pentru acordul UE-Canada, fara consens

Prima zi a summitului UE de la Bruxelles s-a incheiat fara un consens intre tarile membre pentru semnarea acordului comercial dintre UE si Canada.

Negocierile dintre Canada si Uniunea Europeana pe tema acordului comercial au cazut: Problema ridicarii vizelor pentru romani ar putea fi amanata ca efect

Probleme pentru diplomatie romana. Discutiile privind ridicarea vizelor pentru cetatenii romani ar putea fi amanate fara o data precisa, dupa esecul negocierilor dintre Uniunea Europeana.

MAE: Romania nu va semna acordul comercial UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe a transmis miercuri ca nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial cu Canada din cauza mentinerii vizelor pentru cetatenii romani, potrivit.

Romania nu va semna acordul UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor

Romania nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial esential cu Canada, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Presedintele Parlamentului European sustine ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada ar putea fi semnat saptamana viitoare: Sunt foarte optimist

Acordul de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Canada ar trebui sa fie semnat saptamana viitoare, a declarat, sambata, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Totodata, el si-a exprimat speranta ca problemele din interiorul Uniunii Europene vor fi rezolvate.

Negocierile UE - Canada pentru acordul de liber schimb CETA au esuat din cauza opozitiei regiunii belgiene Valonia

Negocierile UE - Canada pentru acordul de liber schimb CETA au esuat dupa ce la Consiliul European de la Bruxelles nu s-a ajuns la o intelegere cu reprezentantii regiunii belgiene Valonia, anunta Reuters, citand televiziunea belgiana RTBF. Reamintim ca Ottawa conditiona ridicarea vizelor pentru cetatenii romani si bulgari de semnarea acordului economic CETA. Presedintele Klaus Iohannis anuntase, vineri dimineata, la Bruxelles, ca a semnat un acord cu Canada pentru ridicarea vizelor: eliminare totala a vizelor din 1 decembrie 2017 daca UE va semna acordul comercial CETA.

Ce vor moldovenii: 31% sunt pentru Uniunea Europeana, iar 44%, pentru Uniunea Eurasiatica

Daca ar trebui sa aleaga in cadrul unui referendum aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana sau la Uniunea Eurasiatica, 44% dintre respondentii Barometrului Opiniei Publice ar alege Uniunea Eurasiatica. Aproape 31% ar sustine aderarea la UE, restul nu ar participa la plebiscit sau sunt indecisi. Rezultatele BOP au fost prezentate in cadrul unei conferinte de presa la IPN.

Romani care au ajuns sa se incalzeasca cu balega de vaca. Tizicul, combustibilul unic in Uniunea Europeana

In nordul Romaniei, in judetul Botosani, satenii se incalzesc cu un combustibil unicat in Uniunea Europeana. Poarta numele de tizic si este facut din balega de vaca amestecata cu paie. Acest compus este folosit de generatii intregi din cauza saraciei si a lipsei lemnului.

Romani care se incalzesc cu balega de vaca. Tizicul, combustibilul unic in Uniunea Europeana

In nordul Romaniei, in judetul Botosani, satenii se incalzesc cu un combustibil unicat in Uniunea Europeana. Poarta numele de tizic si este facut din balega de vaca amestecata cu paie. Acest compus este folosit de generatii intregi din cauza saraciei si a lipsei lemnului.

Premierul Binali Yildirim avertizeaza: Turcia are mereu alternative, iar Uniunea Europeana nu ar trebui sa uite acest lucru

Premierul turc Binali Yildirim sustine ca Uniunea Europeana nu trebuie sa uite ca Turcia are mereu alternative, referitor la eforturile tarii de a adera la blocul comunitar.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )