Libnet.ro
UNICEF

19:30

Apple Watch va fi concurat de un model realizat de Tag Heuer si Intel

Antena3 Antena3,
Apple Watch va fi concurat de un model realizat de Tag Heuer si Intel

Tag Heuer, producator de ceasuri de lux detinut de grupul LVMH, va lansa in acest an un smartwatch cu sistem de operare Android, in colaborare cu Intel, care va concura direct Apple Watch, relateaza Reuters,. continuă pe Antena3

TAG Heuer, Intel si Google vor lansa un smartwatch de lux cu sistemul de operare Android Wear

TAG Heuer, Google si Intel au anuntat joi un parteneriat pentru a lansa un ceas inteligent elvetian bazat pe tehnologia Intel si pe platforma Android Wear. Ceasul va fi lansat in acest an, dar nu au fost comunicate specificatii. TAG Heuer este renumita pentru calitatea ceasurilor sale si spera sa atraga clienti prin asocierea cu nume mari din tehnologie. Nu se stiu detalii de pret, insa cu siguranta vorbim de cateva sute de euro.

Tag Heuer si Intel lupta impotriva Apple cu o bijuterie de smartwatch

Tag Heuer, unul dintre cei mai importanti producatori de ceasuri de lux, vrea sa muste din piata Apple Watch. Compania va lansa un ceas inteligent creat in parteneriat cu Intel. Vestea nu ar trebui sa mai fie o surpriza pentru nimeni, avand in vedere ca cei de la Tag Heuer au declarat, anul trecut, la [].

Tag Heuer, Google si Intel lupta impotriva Apple cu o bijuterie de smartwatch

Tag Heuer, unul dintre cei mai importanti producatori de ceasuri de lux, vrea sa muste din piata Apple Watch. Compania va lansa un ceas inteligent creat in parteneriat cu Intel. UPDATE:Este oficial. Ceasul Tag Heuer va colabora si cu Google la crearea smartwatch-ului. Cel mai probabil, va rula o versiune modificata a sistemului de operare [].

Cel mai scump Apple Watch costa 115.000 de dolari Brikk Lux Watch Omni

Apple Watch Edition nu este nici pe departe cea mai scumpa varianta a smartwatch-ului Apple. Acea distinctie o primeste Brikk Lux Watch Omni de 115. 000 dolari. in cazul in care suma de 10. 000 de dolari investita intr-un Apple Watch vi s-a parut absurda, cu siguranta nu veti empatiza cu cateva variante multe mai ostentative ale [].

Acest gadget va rezolva problemele bateriei de pe Apple Watch

Nomad Pod esteo un acumulator extern care ar putea rezolva toate problemele legate de autonomia bateriei de pe Apple Watch. in cadrul evenimentului ce a avut loc in urma cu cateva zile, cei de la Apple au anuntat ca autonomia Apple Watch este de aproximativ noua ore. A iesit la suprafata ulterior faptul ca aceasta [].

GALERIE FOTO: Cum arata cel mai scump Apple Watch, placat cu aur si diamante

Apple Watch Edition nu este cea mai scumpa versiune a celui mai recent smartwatch de pe piata de profil. Suma de 10. 000 de dolari o sa para maruntis pe langa 115. 000 de dolari, suma pe care trebuie sa o achitati daca va doriti modelul Brikk Lux Watch Omni, se arata intr-un material al publicatiei stadt-bremerhaven. de.

Precomanda Apple Watch - peste 23 de zile va fi disponibil pentru clientii romani cu multi bani la incheietura

Apple Watch, ceasul inteligent de la Apple, va fi disponibil la precomanda in Romania din 10 aprilie. Un magazin de gadgeturi din Romania afiseaza deja pe site toate cele trei variante.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )