Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple Watch: vanzari mai bune la debut decat primul iPhone. Cat costa ceasul Apple in Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple Watch: vanzari mai bune la debut decat primul iPhone. Cat costa ceasul Apple in Romania?

Apple a vandut 1,2 milioane de unitati Apple Watch la lansarea produsului, vineri. Nivelul vanzarilor de la lansarea Apple Watch l-a depasit pe cel inregistrat de lansarea primului iPhone, in 2007. Produsul poate fi comandat si din Romania, preturile. continuă pe Wall-Street Ro

Samsung se bucura de lansarea Apple Watch

Apple Watch va ajunge in magazine pe 24 aprilie iar, in ciuda asteptarilor, reprezentantii Samsung sunt chiar entuziasmati de acest lucru. Samsung este primul gigant care s-a aruncat pe piata ceasurilor inteligente. Pana acum, compania sud-coreeana a lansat un numar mare de ceasuri care ruleaza ori sistemul de operare Android Wear de la Google, ori [] Samsung se bucura de lansarea Apple Watch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai dur test de rezistenta: Cat rezista Apple Watch, daca e gaurit cu bormasina [VIDEO]

Pentru ca multi au avut o curiozitate legata de anduranta panourilor din cristal de safir, cineva a pus o masina de gaurit pe ecranul unui Apple Watch. in continuare, Apple Watch nu se comercializeaza la nivel global. Doritorii extravagantului accesoriu trebuie sa astepte pana la finalul acestei luni pentru a pune mana pe un exemplar. [] Cel mai dur test de rezistenta: Cat rezista Apple Watch, daca e gaurit cu bormasina [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul Apple Watch in Romania este enorm. Versiunea din aur costa cat o garsoniera

Multumita celor de la QuickMobile ne putem da seama care va fi pretul Apple Watch in Romania. Gadgetul Apple este disponibil la precomanda. Apple Watch va ajunge in magazinele din intreaga lume pe 24 aprilie si va fi disponibil in trei variante si doua dimensiuni diferite. Astfel, cei interesati vor putea precomanda Watch, Watch Sport [] Pretul Apple Watch in Romania este enorm. Versiunea din aur costa cat o garsoniera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Test anduranta: Apple Watch versus masina de gaurit [VIDEO]

Pentru ca multi au avut o curiozitate legata de anduranta panourilor din cristal safir, cineva a pus o masina de gaurit pe ecranul unui Apple Watch. in continuare, Apple Watch nu se comercializeaza la nivel global. Doritorii extravagantului accesoriu trebuie sa astepte pana la finalul acestei luni pentru a pune mana pe un exemplar. Cu [] Test anduranta: Apple Watch versus masina de gaurit [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

intretinerea Apple Watch este surprinzator de costisitoare

Daca v-ati decis sa va cumparati un Apple Watch, ar fi bine sa stiti ca nu este deloc ieftin sa aveti grija de el prin achizitia unei garantii suplimentare. Cu toate ca parerile sunt impartite cand vine vorba de utilitatea unui Apple Watch, un lucru este sigur. Se va vinde surprinzator de bine. Desi este [] intretinerea Apple Watch este surprinzator de costisitoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vedetele poarta deja Apple Watch! Iata cum se mandresc cu noul gadget!

Apple Watch nu a fost inca lansat oficial in comert, insa cateva din vedetele de peste ocean deja il poarta la mana. Iata despre cine este vorba si cum se mandresc acestea cu noul gadget.

Apple Watch s-a lansat cu ceva cozi, dar in niciun caz randurile interminabile ale clasicelor lansari

Apple Watch a fost pus in vanzare vineri, iar cozile in fata magazinelor au fost inevitabile, insa nu au fost nici pe departe similare cu lansarile de la iPhone, spre exemplu.

Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate

Nu mai este mult pana cand LG G4 va fi anuntat oficial. Pe langa detaliile oficiale pe care sud-coreenii de la LG le-au dat pana acum, au fost scapate pe internet informatii si fotografii din diverse surse. Imaginile de mai jos ne arata LG G4 in toata splendoarea lui si au fost publicate pe un [] Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt insotite de specificatii ciudate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Pentru ca Sarbatorile de Paste sa fie cat mai reusite, Playtech va prezinta cinci jocuri care va vortine ocupati pe tot parcursul weekend-ului. Pastele aproape a sosit, iar pentru multi dintre noi, asta inseamna un weekend petrecut acasa alaturi de familie. Este o perioada relaxanta si placuta, intr-adevar, dar intotdeauna se poate si mai bine. [] Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )