Libnet.ro
UNICEF

11:15

Aproape 20 de ani de inchisoare pentru un sofer care a trecut pe rosu si a omorat doi oameni

România Liberă România Liberă,
Aproape 20 de ani de inchisoare pentru un sofer care a trecut pe rosu si a omorat doi oameni

Un sofer din Iasi a fost condamnat, miercuri, la o pedeapsa record: aproape 20 de ani de inchisoare . continuă pe România Liberă

Un sofer din Iasi, condamnat la aproape 20 de ani de inchisoare, dupa ce accidentat mortal doi soti

Magistratii Curtii de Apel Iasi au condamnat la aproape 20 de ani de inchisoare un sofer care a provocat un accident rutier grav la inceputul lui 2017, in urma caruia doi soti au murit, anunta Agerpres.

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru fostul deputat Chiril Lucinschi

Procurorii solicita sase ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi, vizat intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani.

Un barbat si fiul acestuia risca pana la cinci ani de inchisoare pentru extragere ilicita de nisip

Procuratura raionului Nisporeni a finalizat si expediat in judecata cauza penala de invinuire a doua persoane pentru incalcarea cerintelor de protectie a zacamintelor minerale care a provocat urmari grave si practicarea ilegala a activitatii de intreprinzator, soldata cu obtinerea unui profit in proportii deosebit de mari.

Dupa aproape doi ani la Primarie, Firea a gasit vinovatii pentru haosul din traficul din Bucuresti: lipsa de aeroport nou, lipsa centurii si a canalului Dunare - Bucuresti

Dupa aproape doi ani petrecuti ca primar al Bucurestiului, Gabriela Firea a enuntat cateva cauze externe pentru haosul traficului din Bucuresti. Gabriela Firea nu a spus nimic despre marile restante la masurile propuse de ea insasi, ci a dat vina pe lipsa nefinalizarea proiectului de extindere a soselei de centura, lipsa centurii feroviare, a unui aeroport in Sudul Capitalei, nefinalizarea canalului Dunare- Bucuresti, intarzierea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu si faptul ca metroul este la Ministerul Transporturilor, nu la primarie.

UPDATE Dupa aproape doi ani la Primarie, Firea a gasit vinovatii pentru haosul din traficul din Bucuresti: lipsa de aeroport nou, lipsa centurii si a canalului Dunare - Bucuresti

Dupa aproape doi ani petrecuti ca primar al Bucurestiului, Gabriela Firea a enuntat cateva cauze externe pentru haosul traficului din Bucuresti. Gabriela Firea nu a spus nimic despre marile restante la masurile propuse de ea insasi, ci a dat vina pe nefinalizarea proiectului de extindere a soselei de centura, lipsa centurii feroviare, a unui aeroport in Sudul Capitalei, nefinalizarea canalului Dunare- Bucuresti, intarzierea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu si faptul ca metroul este la Ministerul Transporturilor, nu la primarie.

Spania: Opt ani de inchisoare pentru un fost star de la Real Madrid

Xabi Alonso, retras din activitatea de fotbalist profesionist, are probleme cu legea in Spania. Fost.

Un fost deputat moldovean a primit 14 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei

Fostul deputat democrat in parlamentul de la Chisinau Iurie Bolboceanu, acuzat de spionaj si tradare.

Gest extrem alunui sofer, care s-a saturat sa isi gaseasca locul de parcare blocat - VIDEO

Un sofer din Rusia, care s-a saturat sa isi gaseasca mereulocul de parcare blocat de o masina parcata pe doua locuri, a luat o decizie extrema. Barbatul a luatun flex si a taiat o bucata.

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de patru ani, retinuta pentru 24 de ore. Ea le-a spus anchetatorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa

Procurorii au decis, dupa trei ore de audieri, retinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care si-a ucis fetita in varsta de patru ani, transmite news. ro. Oana Net le-a spus procurorilor ca nu are o explicatie logica pentru fapta sa.

Timisoara: O femeie si-a ucis fetita de numai 4 ani. Motivul pentru care a comis crima este TERIFIANT (VIDEO)

O femeie, fosta educatoare,din Timisoara, in varsta de 38 de ani, si-a ucis fetita de doar patru ani pentru a se razbuna pe sotul ei. Dupa o cearta cu sotul ei, aceasta a dus copilul in baie si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )