Libnet.ro
UNICEF

17:15

Aproape 60 de persoane urmarite si peste 100 disparute au fost gasite de politisti in ultima saptamana

Adevărul Adevărul,
Aproape 60 de persoane urmarite si peste 100 disparute au fost gasite de politisti in ultima saptamana

Aproape 60 de persoane urmarite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu inchisoarea primite in instanta, si alte 107 date disparute, dintre care 61 de minori, au fost gasite in ultima saptamana. continuă pe Adevărul

Ponta: Aproape 60.000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate.

Aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, printre cele exceptate fiind locurile din sanatate si educatie, si se va reveni la sistemul de angajare a unui functionar la un post vacantat, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vor fi desfiintate posturile vacante pastrate, in general, pentru functiile de conducere, care aveau nevoie sa aiba in spate un numar de posturi chiar si vacante. Eficientizarea aparatului administrativ este un prim pas, vor .

Study in the UK: Peste 100 de Universitati si Scoli acreditate isi deschid portile

Incepand cu sfarsitul acestui an, absolventii de liceu din Romania vor putea aplica la orice forma de invatamant superior din Anglia gratuit. Peste 100 de Universitati si Scoli acreditate isi deschid portile, facilitand celor interesati admiterea. Programul se adreseaza in principal tinerilor care au promovat examenul de bacalaureat, dar si celor din clasa a XI-a care isi manifesta interesul pentru un program de studiu in afara tarii. Formalitatile de aplicare sunt extrem de simple, iar conditiile de acceptabilitate sunt minime, explica Alexandra Panici, director de proiecte in cadrul unei companii de gen.

Record de temperatura la Moscova. Nu a mai fost atat de cald in capitala Rusiei de peste 100 de ani

Meteorologii au inregistrat joi un record de temperatura maxima la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius. Temperatura inregistrata joi a fost cu 0,4 grade mai mult decat cea inregistrata in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )