Libnet.ro
UNICEF

01:05

PE aproba propunerile Comisiei Europene privind cotele de repartizare a imigrantilor

Adevărul Adevărul,
PE aproba propunerile Comisiei Europene privind cotele de repartizare a imigrantilor

Parlamentul European a aprobat joi propunerile Comsiei Europene privind gestionarea crizei refugiatilor, inclusiv repartizarea a 160. 000 de imigranti intre statele membre ale blocului comunitar, informeaza un comunicat al Legislativului european. continuă pe Adevărul

Cum au votat europarlamentarii romani propunerea Comisiei Europene privind cotele de repartizare a imigrantilor

Europarlamentarii romani au exprimat 15 optiuni pentru, doua impotriva si opt abtineri la votul din PE referitor la propunerile Comisiei Europene privind cotele de repartizare a imigrantilor, iar alti .

Cum au votat europarlamentarii romani propunerea CE privind cotele de imigranti

Europarlamentarii romani au exprimat 15 optiuni pentru, doua impotriva si opt abtineri la votul privind propunerile Comisiei Europene privind cotele de repartizare a imigrantilor.

Ce spune Merkel despre planul Comisiei Europene privind distribuirea imigrantilor

Propunerea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de repartizare a 120. 000 de imigranti in Europa nu este decat un prim pas, a declarat cancelarul german, Angela Merkel.

Voturile europarlamentarilor romani la propunerea CE privind repartizarea refugiatilor: 15 pentru, 2 contra, 8 abtineri, 7 nu au votat

La propunerile Comisiei Europene privind cotele de repartizare a refugiatilor, europarlamentarii romani au dat 15 voturi pentru, doua impotriva si opt abtineri, iar sapte dintre ei nu au votat, scrie.

Parlamentul European a aprobat listele cu cotele de refugiati (VIDEO)

Parlamentul european a aprobat propunerile Comisiei Europene privind masurile de gestionare a fluxului fara precedent de imigranti si refugiati, informeaza B1 TV, afirmand totodata ca sunt pregatiti sa.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Trebuie sa repartizam un numar de 160.000 de refugiati. Sa dam dovada de omenie si demnitate (VIDEO)

Update 12. 000 de imigranti vor fi redistribuiti in tarile Uniunii Europene, a precizat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Trebuie sa repartizam un numar de 160. 000 de refugiati, a spu.

Victor Ponta, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen: Pozitia de azi a Comisiei Europene este importanta

Premierul Victor Ponta a scris joi un mesaj pe pagina de Facebook despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, explicand ca pozitia Comisiei Europene de azi este importanta pentru Romania. Seful Executivului a.

Oficial al Comisiei Europene: Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen, dar decizia este una politica si trebuie luata in cadrul Consiliului European

Purtatoarea de cuvant a Comisiei Europene, Natasha Bertaud, a declarat, joi, ca Romania si Bulgaria indeplinesc conditiile de aderare la spatiul Schengen, explicand ca acum decizia este una politica si.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Romaniei ii revine o cota obligatorie de 6.351 de refugiati de imigranti

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anuntat, miercuri, in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, ca Romaniei ii revine o cota obligatorie de 4. 464 de.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: UE nu este intr-o situatie fericita. Principala grija trebuie sa fie criza refugiatilor. Sa dam dovada de omenie si demnitate (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, ca Uniunea Europeana nu este intr-o situatie fericita, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1996 seconds )