Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: UE nu este intr-o situatie fericita. Principala grija trebuie sa fie criza refugiatilor. Sa dam dovada de omenie si demnitate (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: UE nu este intr-o situatie fericita. Principala grija trebuie sa fie criza refugiatilor. Sa dam dovada de omenie si demnitate (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, ca Uniunea Europeana nu este intr-o situatie fericita, iar. continuă pe B1

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Trebuie sa repartizam un numar de 160.000 de refugiati. Sa dam dovada de omenie si demnitate (VIDEO)

Update 12. 000 de imigranti vor fi redistribuiti in tarile Uniunii Europene, a precizat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Trebuie sa repartizam un numar de 160. 000 de refugiati, a spu.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Romaniei ii revine o cota obligatorie de 6.351 de refugiati de imigranti

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anuntat, miercuri, in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, ca Romaniei ii revine o cota obligatorie de 4. 464 de.

LIVE VIDEO Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker:Europa este cea care trebuie sa-i ajute pe ceilalti

Comisia Europeana CE) a finalizat marti un nou set de propuneri cu privire la gestionarea crizei imigrantilor din Europa, inclusiv un plan controversat de distribuire a solicitantilor de azil intre statele membre. Acest plan urmeaza sa fie prezentat miercuri dimineata de presedintele CE, Jean-Claude Juncker, intr-un discurs privind starea Uniunii Europene.

Jean-Claude Juncker, despre refugiati: Este esential ca cei care vin in tarile noastre sa-si gaseasca locuri de munca din primele zile, sa nu aiba probleme mai mari (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a precizat miercuri, dupa ce a anuntat in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, noua schema de redistribuire a refugiatilor.

Jean-Claude Juncker: Sistemul Schengen nu va fi desfiintat. Frontierele necesita sa fie consolidate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri in cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, in Parlamentul European, ca sistemul Schengen nu va fi desfiintat, explicand ca este.

Angela Merkel saluta sistemul de cote de migranti anuntat de Jean-Claude Juncker

Propunerea pe care o va formula presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker de repartizare a 120. 000 de migranti in Europa nu este decat primul pas, a declarat marti, la Berlin, cancelarul german Angela Merkel, citat de AFP.

Presedintele Comisiei Europene, anunt important despre spatiul Schengen

Sistemul Schengen nu va fi desfiintat, a subliniat Jean-Claude Juncker miercuri, in primul sau discurs despre starea Uniunii, insistand ca frontierele continentale este necesar sa fie.

Presedintele Comisiei Europene, discurs despre starea natiunii. Europa a esuat

Standarde de azil comune sunt importante, dar nu sunt suficiente pentru a face fata crizei actuale a migrantilor, afirma presedintele CE Jean Claude-Juncker in primul sau discurs despre starea Uniunii,.

Grexit-ul era o optiune, dar nu una care sa fie declarata in public

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat astazi, in Parlamentul European: Afirmam recent ca Grexit-ul nu poate fi o optiune, insa le-am spus autoritatilor elene ca nu ar trebui sa considere aceasta afirmatie drept o garantie de salvare.

Zi importanta in criza migrantilor. UE ar putea prezenta miercuri cotele de refugiati care vor fi repartizati fiecarei tari in parte. Germania anunta ca poate primi jumatate de milion anual

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker este asteptat sa prezinte miercuri propunerile sale de a distribui 120 000 de refugiati in UE, un prim pas, potrivit Germaniei, care cere un sistem de cote, fara plafon. Ramaneti pe HotNews. ro ca sa aflati masurile luate in criza migrantilor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )