Libnet.ro
UNICEF

19:45

Arabia Saudita a expulzat ambasadorul rus pentru atrocitatile din Alep

România Liberă România Liberă,
Arabia Saudita a expulzat ambasadorul rus pentru atrocitatile din Alep

Riadul a decis sa intrerupa legaturile diplomatice cu Rusia, din cauza atrocitatilor comise in Alep de catre militiile pro-Assad, sustinute de rusi. continuă pe România Liberă

Scandal diplomatic. Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a refuzat sa poarte hijab intr-o vizita oficiala in Arabia Saudita. Reactia opiniei publice: Aceasta este o insulta la adresa culturii noastre

Ministrul german al Apararii, Ursula Von Der Leyen a starnit indignarea so dezaprobarea opiniei publice in Arabia Saudita, unde a refuzat sa poarte hijab, potrivit cutumelor din acest stat.

Gest controversat: Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a refuzat sa poarte rochie musulmana in timpul vizitei oficiale in Arabia Saudita(FOTO)

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a refuzat sa poarte tinuta musulmana specifica femeilor in timpul vizitei sale oficiale in Arabia Saudita, informeaza The Independent. Ursula.

Ministrul german al Apararii a refuzat sa poarte rochie musulmana in timpul vizitei oficiale in Arabia Saudita

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, a refuzat sa poarte tinuta traditionala musulmana in timpul vizitei sale oficiale in Arabia Saudita, alaturandu-se unor femei celebre precum Michelle Obama, Angela Merkel, Hillary Clinton, fostul secretar de stat american Condoleeza Rice sau fosta Prima Doamna Laura Bush care au facut acelasi gest simbolic, scrie The Independent.

Tanara arestata in Arabia Saudita fiindca a pozat pe strada fara val, sub forma de protest

Politia din Arabia Saudita a arestat o tanara care a postat pe Twitter o poza in care apare pe strada fara valul si vestimentatia impusa femeilor din regat, intr-un caz care este comparat cu episodul Rosa Parks din Statele Unite in anii 50, relateaza The Guardian.

Rompetrol Rafinare, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa

Companiile Rompetrol Rafinare si Rominserv, dar si patru angajati ai celei din urma au fost trimisi in judecata pentru urmatoarele fapte: culpa, vatamare corporala din culpa, poluare accidentala si neluarea masurilor de securitate si sanatate in munca, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

Liviu Dragnea: Salut decizia CCR privind cresterea veniturilor pentru angajatii din sanatate si educatie! Avem incredere ca presedintele Iohannis va promulga legea cat mai repede

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, pe Facebook, ca saluta faptul ca judecatorii Curtii Costitutionale au decis miercuri ca legea majorarii salariilor din educatie si din sanatate este constitutio.

CNA a sanctionat patru posturi TV pentru emisiunile din campania electorala si din ziua alegerilor. Romania TV a primit cea mai mare amenda: 30.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului a decis, marti, sanctionarea a patru posturi de televiziune pentru emisiunile difuzate in perioada campaniei electorale si in ziua alegerilor, 11 decembrie.

Budapesta jubileaza. Rezultatul obtinut de UDMR la alegeri, motiv de bucurie pentru partidele din Ungaria

Politicienii de la Budapesta jubileaza dupa terminarea alegerilor parlamentare din Romania. Partidele politice din Ungaria s-au aratat incantate de rezultatul de peste 6% pe care l-a obtinut la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )