Libnet.ro
UNICEF

12:45

Arad: Un politist a fost retinut pentru tentativa de omor in cazul sportivului batut si aflat in coma la un spital din Timisoara

B1 B1,
Arad: Un politist a fost retinut pentru tentativa de omor in cazul sportivului batut si aflat in coma la un spital din Timisoara

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, informeaza. continuă pe B1

Politist retinut pentru tentativa de omor in cazul sportivului aradean batut si internat in coma

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut pentru 24 de ore, sambata seara, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, procurorii afirmand ca intre ei a izbucnit un conflict spontan, in urma consumului de alcool, informeaza Mediafax.

Un agent de la Politia Rutiera Arad, retinut pentru tentativa de omor

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut pentru 24 de ore, sambata seara, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, procurorii afirmand ca intre ei a izbucnit un conflict.

Barbatul care a incercat sa il DEZGROAPE pe Arsenie Boca a fost retinut pentru 24 de ore

14 - Barbatul care a fost prins in timp ce profana mormantul lui Arsenie Boca a fost retinut pentru 24 de ore. El are dosar penal pentru profanare de morminte si risca pana la 2 ani de inchisoare.

Viorel Maftei, fost magistrat de la Judecatoria Pascani, retinut pentru 24 de ore

Fostul magistrat de la Judecatoria Pascani, Viorel Maftei, a fost retinut pentru 24 de ore, infoermeaza B1 TV. El urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva. in acelas.

Functionar din cadrul Primariei Bucuresti, RETINUT pentru mita

Un functionar din cadrul Primariei Bucuresti, Metescu Gheorghe Cosmin, a fost retinut, pentru 24 de ore, intrucat este acuzat de luare de mita, conform DNA.

Directorul Hidro Prahova, retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, in dosarul in care este inculpat Iulian Hertanu, fiind acuzat de trafic de influenta, fapta care ar fi fost comisa in perioada in care detinea functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova.

RTV sustine, citand surse guvernamentale, ca la Parchetul General urmeaza sa fie depusa o plangere penala pentru tentativa de lovitura de stat

Romania TV - post controlat de Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Victor Ponta - sustine, citand surse guvernamentale, ca luni urmeaza sa fie depusa la Parchetul General o plangere penala pentru tentativa de lovitura de stat.

Barbatul retinut pentru profanarea mormantului lui Arsenie Boca va fi internat la psihiatrie

Barbatul retinut pentru profanarea mormantului parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop a fost eliberat, duminica, si va fi internat intr-un spital de psihiatrie din Maramures .

Barbatul retinut pentru profanarea mormantului lui Arsenie Boca va fi internat la psihiatrie

Barbatul retinut pentru profanarea mormantului parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop, dupa ce a sapat o groapa peste mormant, iar apoi a sustinut ca a facut acest lucru pentru a grabi.

Lichidator judiciar, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Barldeanu Alexandru Vitali, practician in insolventa, pentru luare de mita.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )