Libnet.ro
UNICEF

18:45

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie - martie, anul viitor, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, intr-o emisiune televizata. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie. Bugetul Sanatatii in 2013, probabil mult sub media europeana

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, transmite Mediafax. Arafat a mai declarat ca bugetul Sanatatii in 2013 va fi avizat de noul Parlament, discutiile recente indicand ca va fi aproximativ egal cu cel din 2012, finantarea din PIB pentru sistemul sanitar ramanand mult sub media UE.

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Update 16:10 Primul-ministru, Victor Ponta, a declarat ca daca Raed Arafat nu va dori sa mai fie ministru, acesta se va intoarce la ceea ce a facut inainte.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbatere in Parlament cel mai ...

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, interviu preluat de mediafax. Acum legea se discuta cu expertul UE, pe anumite aspecte. Pe noi ne intereseaza sfaturi pe reforma asigurarilor, a spitalelor, ca structura. As zice ca legea este inca in constructie si in lucru. Domnul Cepoi .

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, proiectul fiind discutat in prezent cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )