Libnet.ro
UNICEF

11:30

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

B1 B1,
Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, proiectul fiind discutat in prezent cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed. continuă pe B1

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie. Bugetul Sanatatii in 2013, probabil mult sub media europeana

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, transmite Mediafax. Arafat a mai declarat ca bugetul Sanatatii in 2013 va fi avizat de noul Parlament, discutiile recente indicand ca va fi aproximativ egal cu cel din 2012, finantarea din PIB pentru sistemul sanitar ramanand mult sub media UE.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbatere in Parlament cel mai ...

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, interviu preluat de mediafax. Acum legea se discuta cu expertul UE, pe anumite aspecte. Pe noi ne intereseaza sfaturi pe reforma asigurarilor, a spitalelor, ca structura. As zice ca legea este inca in constructie si in lucru. Domnul Cepoi .

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie - martie, anul viitor, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, intr-o emisiune televizata.

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Update 16:10 Primul-ministru, Victor Ponta, a declarat ca daca Raed Arafat nu va dori sa mai fie ministru, acesta se va intoarce la ceea ce a facut inainte.

Raed Arafat: Achizitiile pe termen lung de aparatura si medicamente scumpe vor fi facute de Ministerul Sanatatii, care va deveni unitate centrala de achizitii pentru sistemul sanitar

Achizitiile pe termen lung de materiale, aparatura, medicamente scumpe si in cantitate mare vor fi facute de Ministerul Sanatatii, care va deveni unitate centrala de achizitii pentru sistemul sanitar, a anuntat ministrul Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV.

Raed Arafat pune gand rau gruparilor de interese din CNAS. ...

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, a anuntat duminica cateva masuri radicale in procedura de achizitii publice care au ca scop reducerea cheltuielilor nejustificate si a coruptiei din sistemul sanitar. In emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, Raed Arafat a punctat cateva aberatii majore din sistemul medical, pe care vrea sa le elimine pentru totdeauna. Astfel, achizitiile pe termen lung vor fi facute de Ministerul Sanatatii. Pentru achizitiile de aparate si materiale de .

Raed Arafat va vorbi despre sistemul medical la Pro TV.

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, vorbeste, in emisiunea Dupa 20 de ani, care va fi difuzata duminica de ProTV, despre proiectul spitalelor strategice, problema retetelor electronice, raspunzand totodata daca are intentia sa accepte un post de ministru al Sanatatii si dupa alegerile din decembrie. Raed Arafat va raspunde, in editia de duminica a emisiunii Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV si voyo. ro, de la ora 10. 00, cand vor fi vazute primele semne de insanatosire ale sistemului sanitar .

Raed Arafat propune un nou sistem de licitatii publice in domeniul Sanatatii, menit sa reduca fraudele si cheltuielile

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, vrea schimbarea sistemului licitatiilor publice, pentru a vindeca spitalele de boala aparaturii la suprapret. Astfel, Guvernul urmeaza sa adopte saptamana viitoare o.

Raed Arafat nu vrea sa fie ministru in viitorul Guvern: Prefer partea pur tehnica

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, intr-o emisiune televizata, ca nu vrea sa fie ministru in viitorul Guvern, pentru ca presupune o functie politica, iar daca ocupa aceasta pozitie, va fi.

Raed Arafat: Reteta electronica si cardul sunt lucruri normale in orice sistem sanitar din UE

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, a afirmat ca reteta electonica si cardul sunt lucruri normale in orice sistem sanitar din Uniunea Europeana, care se aplica mai intai experimental, iar apoi devin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )