Libnet.ro
UNICEF

05:45

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Antena3 Antena3,
Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Filipine, tara care isi invata locuitorii cum sa emigreze. Academia Menajerelor ajuta la crearea eroilor nationali

Filipine are una dintre cele mai rapide cresteri economice din Asia, insa tara nu are destule slujbe pentru locuitorii sai. Asa ca, in fiecare an, Guvernul invata mii de persoane cum sa se descurce in slujbe necesare in strainatate: exista cursuri de gradinari, de menajere, de soferi sau mecanici.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Minunea de la Tarnita, cel mai suplu baraj din Romania. Legenda lostritelor lui Ceausescu

Una dintre cele mai impresionante constructii din Cluj se afla la Tranita si este cel mai suplu baraj de beton in arc, cu dubla curbura, din Romania. O legenda a locului spune ca dupa darea in folosinta a barajului in 1974, Ceausescu a decis popularea lacului cu lostrite uriase.

Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Cele mai schimbatoare zodii. Pozitia astrelor are o influenta considerabila asupra personalitatii nativilor, iar pe unii dintre acestia ii poate transforma in adevarati cameleoni cand vine vorba de dispozitie.

Banicioiu: Legea veniturilor personalului medical, una dintre prioritatile anului 2015

Proiectul de lege privind veniturile personalului medical, care le va permite medicilor sa utilizeze infrastructura spitalelor publice contra-cost, reprezinta una dintre prioritatile acestui an, a declarat, azi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, in cadrul atelierului Sanatatea ta - prioritatea noastra!, organizat cu prilejul Consiliului National al PSD.

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

FOTO Eclipsa peste sanctuarele dacilor. Cum s-a vazut fenomenul astronomic in Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai misterioase locuri ale Hunedoarei

Sarmizegetusa Regia a oferit astazi o priveliste impresionanta turistilor care au ales fosta capitala a Daciei, din Muntii Orastiei, pentru a asista la eclipsa solara. Si celelalte cetati dacice au fost destinatii ideale pentru calatorii interesati de fenomene astronomice.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )