Libnet.ro
UNICEF

23:45

Arestat pentru tentativa de omor. A taiat gatul unui om al strazii cu un ciob de sticla

Adevărul Adevărul,
Arestat pentru tentativa de omor. A taiat gatul unui om al strazii cu un ciob de sticla

In timpul unei altercatii, adolescentul a luat in mana un ciob de sticla si si-a taiat victima de mai multe ori in zona gatului. continuă pe Adevărul

Cum s-a trezit un roman luat pe sus si dus la inchisoare pentru tentativa de omor. Ipoteza suprinzatoare a familiei barbatului

Un bistritean de 45 de ani s-a trezit zilele trecute luat pe sus de catre politisti si instiintat ca a fost condamnat de un tribunal din Belgia la 4 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor. Potrivit familiei acestuia, barbatul ar fi fost atacat de doi moldoveni acum doi ani in Belgia si s-ar fi aparat cu un cutit.

De ce au refuzat judecatorii sa emita ordin de protectie pentru o femeie dupa ce sotul i-a taiat gatul de Revelion

O femeie din judetul Vaslui a solicitat judecatorilor sa emita un ordin de protectie impotriva sotului care in noaptea de Revelion i-a taiat gatul cu un cutit. Judecatorii i-au respins cererea, invocand ca nu este dovedita starea de pericol.

NU E BANC! Barbat arestat pentru ca a muscat un caine politist

Desi pare un incident desprins dintr-un film de comedie, un barbat a fost arestat dupa ce a muscat un caine politist in cursul unei misiuni. Incidentul a avut loc in New Hampshire, Anglia.

Politistul arestat pentru pedofilie, audiat la Parchetul General

Politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei, Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale, cele mai recente victime fiind doi copii din sectorul 6 al Capitalei, si aflat in arest preventiv pentru 30 de zile este audiat la Parchetul General, pentru a vedea daca el este autorul si in alte fapte ramase cu autor necunoscut, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )