Libnet.ro
UNICEF

08:15

Armata germana pregateste investitii de zeci de milioane de euro in tancuri si apararea aeriana

Hotnews Hotnews,
 Armata germana pregateste investitii de zeci de milioane de euro in tancuri si apararea aeriana

Germania intentioneaza sa investeasca zeci de milioane de euro in tancuri si intr-un nou sistem de aparare aeriana, dupa ce a fost anuntata o crestere a bugetului apararii pentru 2017, au declarat sambata surse citate de DPA, potrivit Agerpres. Berlinul va cheltui o suma cu opt cifre pentru modernizarea tancurilor de lupta Leopard 2, au precizat aceste surse, care fac parte din Ministerul Apararii. continuă pe Hotnews

Americanii de la Emerson au inaugurat doua fabrici la Oradea, dupa investitii de 25 milioane euro

Compania americana Emerson a inaugurat la Oradea doua fabrici de motoare si alternatoare in parcul industrial Eurobusiness. Investitia grupului american se ridica la peste 25 milioane dolari, scrie publicatia Bihoreanul. Fabricile apartin filialaleor Leroy-Somer si Control Tehniques, iar numarul de angajati este de 160.

Tara care se inarmeaza masiv. Armata pregateste investitii de zeci de milioane de euro in tancuri

Germania intentioneaza sa investeasca zeci de milioane de euro in tancuri si intr-un nou sistem de aparare aeriana, dupa ce a fost anuntata o crestere a bugetului apararii pentru 2017, au.

Anchor Grup a investit 26 milioane euro in renovarea Bucuresti Mall si Plaza Romania

Anchor Grup a finalizat, dupa doi ani, procesul de renovare si reconfigurare a celor doua mall-uri din Capitala, Bucuresti Mall si Plaza Romania, in urma unei investitii de 26 milioane de euro, a declarat in cadrul unei conferinte de presa organizate ieri, Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )