Libnet.ro
UNICEF

05:45

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

România Liberă România Liberă,
Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, a anuntat aceasta, ceea ce ar putea sugera ca isi considera misiunea incheiata in aceasta zona, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, ceea ce ar putea insemna ca misiunea s-a incheiat in aceasta zona. Martori oculari au .

UPDATE Operatiunea israeliana in Fasia Gaza: Israelul anunta ca refugiatii din nordul Fasiei Gaza se pot intoarce acasa

Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a avertizat sambata ca planul de incetare a focului propus de tara sa ofera sansa incheierii conflictului din Gaza intre israel si Hamas, insa a avertizat ca intarzierile in adoptarea acestui plan complica situatia, transmite Reuters. Ora 15:50 Israelul anunta ca refugiatii dintr-un oras din nordul Fasiei Gaza se pot intoarce acasa.

Armata israeliana anunta incetarea armistitiului din Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Armata israeliana a mobilizat 16. 000 de rezervisti suplimentari pentru continuarea ofensivei lansate la 8 iulie in Fasia Gaza, impotriva gruparii islamiste Hamas. Numarul total al acestora a ajuns la 86.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Israelul mobilizeaza forte noi la granita cu Fasia Gaza. in contextul intensificarii atacurilor in regiune, 16. 000 de rezervisti israelieni au fost mobilizati si sunt gata de lupta. Armata a emis.

Douazeci de palestinieni, ucisi intr-o scoala ONU din Fasia Gaza bombardata de israelieni

Douazeci de palestinieni care se refugiasera intr-o scoala ONU au fost omorati miercuri dimineata in urma unor bombardamente israeliene, in nordul Fasiei Gaza. Obuze de tanc au lovit in plin doua sali de.

Decretam o zi a tacerii. Armata ucraineana suspenda ofensiva din est, pentru a permite accesul expertilor la locul prabusirii avionului malaysian

Armata ucraineana a anuntat ca isi va suspenda pentru o zi ofensiva din est impotriva separatistilor prorusi, la cererea secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, pentru a permite accesul expertilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )