Libnet.ro
UNICEF

06:00

Armata siriana a bombardat mai multe localitati din provincia Damascr.

România Liberă România Liberă,
Armata siriana a bombardat mai multe localitati din provincia Damascr.

Armata siriana a bombardat marti, in zorii zilei, mai multe localitati din provincia Damasc, unde s-au regrupat numerosi rebeli, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si militantilor, transmite AFP, citata de Mediafax. Numeroase persoane au fost ranite la Saqba, Hoch Arab si Douma, zone vizate de fortele regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit OSDO, o organizatie neguvernamentala care se bazeaza pe o vasta retea de militanti si medici din toata tara. continuă pe România Liberă

Cluj: Primarii din mai multe comune cer ajutor dupa ce ursii au ucis 12 vaci si 4 oi

Primarii a doua localitati din judetul Cluj au cerut ajutorul vanatorilor, dupa ce, in ultimele 3 saptamani mai multe animale din sat au fost ucise de ursi, transmite Mediafax. Edilii comunelor Marisel si.

Iasi: Dupa ce au participat la o pomana, mai multe persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multe persoane din comuna Draguseni, judetul Iasi, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Oamenii au inceput sa se simta rau la putin timp dupa ce au participat la un parastas. De vina,.

Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri intervin la.

Utilizatorii Vodafone primesc cu 50% mai multe beneficii

Utilizatorii Vodafone primesc, de astazi, cu 50% mai multe beneficii, pentru abonamentele din portofoliul Mega, nou-incheiate sau prelungite pe o perioada de doi ani, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Raiduri la mai multe firme europene de reciclare a bateriilor

Comisia Europeana a efectuat raiduri la mai multe societati specializate in reciclarea bateriilor, ca parte a unei investigatii bazate pe suspiciuni de cartel.

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Rulajul bursei, la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni

Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor externe si a crescut cu 0,6%, intr-o piata in care prudenta investitorilor la tranzactionare a dus lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni.

Septembrie a fost cea mai sangeroasa luna din ultimii doi ani, in Irak.

Septembrie a fost cea mai violenta luna in Irak din august 2010, cu 365 de morti si 683 de raniti, potrivit unei statistici comunicate luni de doua ministere irakiene, al Sanatatii si de Interne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit statisticilor, 182 de civili, 88 de politisti si 95 de soldati au murit in violentele produse in aceasta luna care tocmai s-a incheiat. Printre raniti, 453 sunt civili, 110 politisti si 120 soldati. Acesta este cel mai grav bilant din august 2010, cand au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )