Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

B1 B1,
Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri intervin la. continuă pe B1

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

Armata siriana a bombardat mai multe localitati din provincia Damascr.

Armata siriana a bombardat marti, in zorii zilei, mai multe localitati din provincia Damasc, unde s-au regrupat numerosi rebeli, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si militantilor, transmite AFP, citata de Mediafax. Numeroase persoane au fost ranite la Saqba, Hoch Arab si Douma, zone vizate de fortele regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit OSDO, o organizatie neguvernamentala care se bazeaza pe o vasta retea de militanti si medici din toata tara.

Utilizatorii Vodafone primesc cu 50% mai multe beneficii

Utilizatorii Vodafone primesc, de astazi, cu 50% mai multe beneficii, pentru abonamentele din portofoliul Mega, nou-incheiate sau prelungite pe o perioada de doi ani, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cluj: Primarii din mai multe comune cer ajutor dupa ce ursii au ucis 12 vaci si 4 oi

Primarii a doua localitati din judetul Cluj au cerut ajutorul vanatorilor, dupa ce, in ultimele 3 saptamani mai multe animale din sat au fost ucise de ursi, transmite Mediafax. Edilii comunelor Marisel si.

Iasi: Dupa ce au participat la o pomana, mai multe persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multe persoane din comuna Draguseni, judetul Iasi, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Oamenii au inceput sa se simta rau la putin timp dupa ce au participat la un parastas. De vina,.

Raiduri la mai multe firme europene de reciclare a bateriilor

Comisia Europeana a efectuat raiduri la mai multe societati specializate in reciclarea bateriilor, ca parte a unei investigatii bazate pe suspiciuni de cartel.

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti: Flacarile au cuprins mai multe apartamente (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in complexul rezidential Confort City din Sectorul 3 al Capitalei, situat pe Soseaua Vitan Barzesti. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc si au.

INCENDIU PUTERNIC la un complex rezidential din apropierea CAPITALEI.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza .

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

Vodafone incepe campania de toamna si ofera cu 50% mai multe beneficii anumitor clienti

Vodafone Romania lanseaza astazi o noua campanie de comunicare, dedicata promotiei de toamna - Cu 50% mai mult- care se adreseaza atat utilizatorilor Cartelei Vodafone, cat si abonatilor. Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )